Antena Meniu Search
x

Video Şi-ar putea recupera Simona Halep poziția din clasamentul WTA? Surpriză înainte de primul meci de la revenire, în Miami

Simona Halep ar putea reveni pe locul pe care l-a avut la momentul deciziei de suspendare pentru patru ani. Site-ul competiţiei Billie Jean King Cup o prezintă pe sportiva noastră pe poziţia 58 în lume, ocupată în 7 august 2023. Nu se ştie dacă este o scăpare a organizatorilor sau dacă jucătoarea și-a recuperat punctele. Momentan, ea nu apare în ierarhia oficială a WTA, care va fi actualizată luni. 

de Redactia Observator

la 16.03.2024, 19:49

Vezi și

Anunţul convocării Simonei Halep în echipa României pentru partida cu Ucraina din Billie Jean King Cup a fost făcută de Horia Tecău. "Bine ai revenit, campioano!", a scris căpitanul tricolorelor alături de poza postată pe Instagram.

Ana Bogdan, Jaqueline Cristian, Anca Todoni și Mara Gae completează echipa ţării noastre care se luptă pentru a ajunge în elita mondială. Vestea că va participa în aprilie la Billie Jean King Cup a adus însă şi o surpriză pe site-ul competiţiei. Simona Halep este creditată cu locul 58 în ierarhia WTA. Tenismena ocupa fix această poziție anul trecut, în momentul în care s-a dictat suspendarea drastică.

George Cosac, preşedintele Federaţiei Române de Tenis: Consider că este o normalitate să îşi recupereze clasamentul. Clasamentul acesta protejat o va ajuta mult. O va ajuta să îşi menţină un clasament. Cred că la sfârşitul anului va fi în primele 20 de jucătoare.

Marţi, Halep joacă primul meci la Miami

Pe acelaşi subiect

Halep nu apare momentan în ierarhia oficială a WTA. Actualizarea se va face abia luni. Marţi, românca joacă primul meci la Miami, unde a primit un wild card. Despre reîntoarcerea sportivei pe teren a vorbit şi antrenorul cu care jucătoarea a câştigat primul grand slam, la Paris.

Darren Cahill: Au fost 18 luni de tortură pentru ea, am crezut mereu în ea, ştiu că nu ar lua niciodată din proprie iniţiativă ceva ce ar fi greşit sau interzis şi asta s-a şi dovedit la TAS. Adevărul a ieşit la iveală. A fost o perioadă grea. Sunt foarte mândru de modul în care a reuşit să gestioneze totul.

Tenismena nu a mai jucat un meci oficial din 29 august 2022, când a fost învinsă de ucraineanca Daria Snigur, în primul tur la US Open. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Sport » Şi-ar putea recupera Simona Halep poziția din clasamentul WTA? Surpriză înainte de primul meci de la revenire, în Miami