Antena Meniu Search
x

Peste 40% dintre români își caută dragostea pe smartphone

Câteva mesaje, puţine emoticoane şi un sărut virtual şi pot construi o relaţie în zilele noastre. Oamenii nu se mai cunosc la petreceri, ci online.

Vezi și

Câteva mesaje, puţine emoticoane şi un sărut virtual şi pot construi o relaţie în zilele noastre. Oamenii nu se mai cunosc la petreceri, ci online. Dinamica relaţiilor a fost schimbată de tehnologie, aşa că primul lucru pe care îl fac oamenii atunci când cunosc un posibil partener este să schimbe numerele de telefon. Discuţiile se poartă, însă, mai mult prin mesaje. Sau pe site-urile de dating. Unul din trei români foloseşte aplicaţiile prin care poate să-şi cunoască partenerul.

Pentru mulţi pare neobişnuit ca, în 2018, doi adolescenţi să înceapă o relaţie comunicând faţă în faţă!

Mai ales când telefonul inteligent este atât de prezent în viaţa tinerilor. Este văzut ca cel mai bun prieten, care ne ajută să ne găsim şi un partener. O recunoaşte chiar şi Vlad.

Conform unui studiu realizat de un producător de telefoane, mai bine de jumătate dintre români preferă să-şi exprime sentimentele prin mesaje.

35% dintre ei adaugă posibilii parteneri pe conturile de social media, iar unul din trei români folosesc o aplicaţie de dating.

”Avem, undeva, la peste un milion şi jumătate de utilizatori, iar zilnic sunt aproximativ 30 de mii de persoane care sunt online. Pe un site de dating, oamenii vin şi caută acea relaţie serioasă sau căsătorie. Pe un site de socializare oamenii au tendinţa de a încerca să arate partea frumoasă, fericirea din viaţa lor”, spune fondatorul unui site de dating.

Astăzi, 43% dintre noi flirtează cu ajutorul smartphone-ului, iar unul din şase români a folosit telefonul inteligent pentru trimiterea unor mesaje intime sau cu un conţinut privat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Tehnologie » Peste 40% dintre români își caută dragostea pe smartphone