Antena Meniu Search
x

S9 – era smartphone-urilor grozave și ce pericole te pândesc

„Aproape perfect” spun cei care au avut ocazia să butoneze și să folosească un Samsung S9. Bine cotat în continuare și cap de listă pentru preferințele multor dintre utilizatorii de smartphone-uri. Față de predecesorul său S8, diferențele sunt prea puține. Desigur, că orice creație de tip device mobil există și plusuri și minusuri semnalate.

„Aproape perfect” spun cei care au avut ocazia să butoneze și să folosească un Samsung S9. Bine cotat în continuare și cap de listă pentru preferințele multor dintre utilizatorii de smartphone-uri.

Față de predecesorul său S8, diferențele sunt prea puține. Desigur, că orice creație de tip device mobil există și plusuri și minusuri semnalate.

Aspecte cu care S9 se laudă

În primul rând, partea de design este lăudabilă. Oferă o senzație foarte bună în momentul în care îl ții în mână, fiind parcă exact ce trebuie, nici prea gros, nici prea greu. Cititorul de amprentă pe spate are o poziție bună, în partea centrală.

De asemenea, partea audio este lăudabilă. Are două boxe externe, căști la fel de bune și mai mult decât atât, acea mufă audio ce are 3,5 mm este în aceeași categorie de caracteristici de apreciat. Cât despre camera foto aceasta are și ea o definiție a calității, este rapidă în  reacție și constanță în rezultate. Nici pe partea video nu se poate spune că nu are cu ce se lăuda. Dispune de calitate bună la 4K, cu posibilitate de a filma în reprize scurte cu 960 de cadre per secundă.

La partea de ecran fanii lui S9 se declară mulțumiți și spun că acest tip de ecran este mai bun ca oricare altul de până acum. Era și normal să distingem o evoluție. Are un ecran superb, desigur.

Aspecte mai puțin plăcute despre Samsung S9

Există și cealaltă parte a poveștii. Din seria de aspecte mai puțin plăcute despre acest tip de smartphone se numără o eroare semnalată de cei care utilizează acest tip de device. Se pare că se dezactivează tot mai des cititorul de amprentă.

Cât despre baterie, aceasta nu are rezistență maximă dorită. Unii ar spune că este chiar mediocră. De asemenea, la aplicația foto se poate despista că te scoate mereu din fereastră pentru orice tip de setare. La atingere și glisari este destul de sensibilă.

Protecție pentru nouă achiziție

Desigur că un telefon atât de modern merită pe măsură atenție și protecție deopotrivă. Poți alege o  husa S9 oferita de Stifler, magazin specializat pe această nișă. De preferat să ții cont de acest aspect pentru că este influențată calitatea. Nu se compară calitatea a ceea ce poți găsi în astfel de magazine cu husele simple de pe piață. Alege corespunzător în funcție de model, pentru că realmente acestea să fie utile. Însă în varianta modernă, se ține cont și de design, partea estetică fiind un element ce face distincție la capitolul vizual. Cu alte cuvinte, husa nu se alege la întâmplare căci face si ea parte din categoria de produse ce definesc gusturile deținătorului.

Revenind la www.stifler.ro, aici se găsesc și huse pentru Samsung S9 ba chiar mai multe decât ai crede. Pe cât este de lăudat, pe atât de răsfățat. Poți alege husa din silicon cauciucat, husa flexibilă, de tip bumper și nu numai. Este de apreciat varietatea cu care ești întâmpinat aici, dat fiind că pentru modelele noi de smartphone-uri lansate husele și în general accesoriile potrivite vin mai apoi pe piață. Nu te obosi să le cauți, căci la stifler.ro găsești simplu și rapid. Ba chiar poți spune că sunt opțiuni pe măsura pretențiilor utilizatorilor.

Se distinge din aceste opțiuni husa de tip mirror spre exemplu, cu efect de oglindă, ce aduce un plus de strălucire. La polul opus sunt cele transparente și simple, pentru cei care consideră că trebuie să iasă în evidență smartphone-ul și nimic nu trebuie să îl acopere.

Orice tip de husă aleasă trebuie să respecte evident conturul telefonului. De aceea o diferență se va face și la nivel de decupaj pe spate, acolo unde există camera și senzorul de amprentă. Deși toate husele destinate lui S9 au acel decupaj realizat, grosimea și modul concret în care este realizată o husă face diferența la utilizare, confortul și stilul practic al unui utilizator.

Odată cu aceste huse alese se poate completa preferința și cu alte tipuri de accesorii pentru S9. Aici vorbim despre încărcătorul wireless spre exemplu, modern și pretențios și pe aceeași lungime de undă cu smartphone-ul S9. Acesta se va găsi de asemenea la stifler.ro alături de opțiuni variate de huse.

 Pentru a te bucura pe deplin de S9 merită să oferi atenție și accesoriilor potrivite acestuia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Tehnologie » S9 – era smartphone-urilor grozave și ce pericole te pândesc