Antena Meniu Search
x

Video Cartierul improvizat de rulote şi autorulote, o escapadă la final de săptămână. Care sunt avantajele cazării în camping

Zeci de turişti au dat confortul unui hotel pe o cazare la munte, în aer liber. În Braşov, la marginea staţiunii Râşnov, au răsărit zeci de rulote. Au fost aduse încă din toamnă, iar acum reprezintă o oază de linişte, departe de agitaţia urbană. Nopţile petrecute sub clar de lună îi fac pe turişti să se simtă mai ceva ca într-un hotel de cinci stele. 

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 15.05.2022, 11:46

Vezi și

La poalele masivului Postăvarul, lână staţiunea Râșnov, au răsărit deja zeci de rulote şi corturi. Oamenii şi-au adus căsuţele pe roţi, iar în prezent se bucură de o şedere în mijlocul naturii, departe de zgomotul oraşului. 

Înseamnă orice altceva decât oraş. Poţi să ai orice vilă la oraş, oricâte camere, orice suprafaţă, nu ai liniştea pe care o ai când eşti plecat cu rulota. Noi rulotiştii avem o vorbă: "Curtea noastră e acolo unde campăm", spune un turist. 

De ce preferă turiştii să meargă cu rulota

Fie că se odihnesc în corturi, sau în rulote, turiştii se simt ca la ei acasă.

Pe acelaşi subiect

Practic este un apartament pe două roţi, are zonă de living, dormitor, baie separată, cabină de duş separată, adaugă un alt turist. 

Iar pentru alţii, cazarea clasică este de domeniul trecutului.

Avem libertate, vedem mai multe locuri decât stând la un hotel, spune o turistă.  

Activităţi în aer liber şi seri petrecute sub clar de lună

Turiştii găsesc zilnic de făcut diverse activităţi. Tund iarba, gătesc în aer iber sau, odată cu lăsarea serii îşi adună gândurile sub clar de lună.

Cartierul improvizat de rulote şi autorulote reprezintă pentru unii turişti, o escapadă la final de săptămână. 

Iancu Soiu, administrator camping: Din cele treizeci de rulote care sunt aici, undeva pe weekend sunt 5, 6 rulote. 

În camping, taxa pentru ședere îndelungată este de aproximativ 100 de lei pe an.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Travel » Cartierul improvizat de rulote şi autorulote, o escapadă la final de săptămână. Care sunt avantajele cazării în camping