Antena Meniu Search
x

Video O altfel de aventură pe litoral! Cu caiacul pe lacul Limanu din Mangalia: "Plimbările îţi permit să vezi natura şi să te bucuri de ea"

A fost o zi de weekend superbă, cu soare şi temperaturi numai bune de ieşit la plimbare. Așa că toți cei care au ajuns pe litoral au avut parte de relaxare. Oferta este deja bogată: de la restaurante, terase şi hoteluri, până la activităţi de tot soiul. Şi toate promit experienţe de neuitat. De la o plimbare cu caiacul, până la o petrecere pe velier, gustul vacanţei se simte, deja, în aer. 

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 08.05.2022, 08:27

Vezi și

Cele 20 de grade resimțite astăzi în bătaia soarelui, pe litoral, au fost perfecte pentru o plimbare pe apa.  Mai mulți tineri și-au luat costumul de neopren și au pornit într-o aventură pe lacul Limanu din Mangalia. 

Doamnă: Am făcut o mică pauză şi acum mă bucur iar de acest sport minunat, în mijlocul naturii. Este relaxare activă şi recomand tuturor să încerce.

Tânără: E foarte frumos, îmi place foarte mult, pentru că e un sport oarecum liniştit. Plimbările îţi permit să vezi natura şi să te bucuri de ea. 

O nouă aventură pe lacul Limanu

Pe acelaşi subiect

Andreea Filip, reporter Observator: Dacă vreți să aveți parte de o astfel de experiența nu trebuie sa vă faceți griji, pentru că organizatorii vă pun la dispoziție tot ce aveți nevoie : de la caiac de o persoană, de două persoane, doi adulţi şi un copil, vestă de salvare, costum de neopren, padelă. Întreaga experienţă durează trei ore şi costă 120 de lei de persoană. 

Iar pentru cei care sunt la prima ieşire pe apă, instructorii le explică totul în detaliu. 

Instructor: Cu asta trage şi asta împinge. Când se fixează o pui deasupra, să fie la mijloc la cap şi mâinile să stea în unghi drept, la 90 de grade. Amândouă.

Ioan Malciu - proprietar caiace: Noi suntem din Constanţa, dar ne deplasăm oriunde în ţară, mai ales pe litoralul Mării Negre, în general până la sud, în Bulgaria, ocazional mergem şi în Grecia şi în ţări mai îndepărtate. Şi Delta Dunării, mai ales Delta Dunării.

Și pe mare experienţele se transforma în amintiri de-o viaţă. 

Andreea Filip, reporter Observtator: O astfel de ieşire pe mare costă în jur de 500 de euro, plimbarea durează câteva ore şi se poate transforma oricând într-o petrecere de vis, cu vinuri, muzică, dar şi cu gustări. Şi dacă vremea permite, chiar şi cu o baie în mare.

Ania Vlădescu - organizator evenimente: Petrecerile de burlăciţe sunt foarte la modă, în ultimul timp. Fetele închiriază ambarcaţiunea, îşi pun un playlist special urmează şi nunta tot pe iaht, conducătorul ambarcaţiunii are autoritate deplină, îi căsătoreşte pe cei doi, în certificatul de căsătorie este trecută longitudinea şi latitudinea din largul mării.

În portul de la Limanu sunt organizate și competiții sportive, iar împătimiţii sailingului au concursuri pe parcursul întregului sezon.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » O altfel de aventură pe litoral! Cu caiacul pe lacul Limanu din Mangalia: "Plimbările îţi permit să vezi natura şi să te bucuri de ea"