Antena Meniu Search
x

Video Prețurile mai mici după sărbători i-au îndemnat pe turişti să aleagă Băile Felix. Tunurile cu spumă, prilej de bucurie

În ciuda temperaturilor scăzute, mulţi turiști au ales Băile Felix pentru acest sfârșit de săptămână. Apa termală ce poate ajunge până la 40 de grade a fost o adevărată oază de relaxare. Însă petrecerea s-a încins când turiştii au fost luaţi la ţintă cu tunurile de spumă.

de Redactia Observator

la 17.01.2022, 08:48

Vezi și

Tunurile cu spumă au umplut unul dintre bazinele exterioare din stațiunea bihoreană Băile Felix. Atât adulţii, cât şi copii s-au lăsat stropiţi cu bucurie.

''În atâta spumă nu am mai făcut niciodată baie, este minunat.'' 

''Este minunat, este o zi foarte frumoasă de iarnă, foarte plăcută.'' 

''Mâine la serviciu cu siguranţă că va fi o zi foarte grea.'' 

Pe acelaşi subiect

Distracţie indiferent de anotimp

Distracția în bazinele cu apă termală nu se oprește indiferent de anotimp. 

''E al patrulea an în care venim consecutiv aici şi venim după sărbători, noi ne simţim foarte bine. Un al doilea Revelion şi acum ne-am luat şi puţin mai mult, ne-am luat 6 zile. 

Cum plecaţi?

Relaxaţi pentru că facem în fiecare zi şi câte un masaj, plus pişcină, bălăceală, saună.'' 

În staţiune, prețurile sunt mai mici, acum, după sărbători.

Ionuț Buz, director adjunct: Cu toate că avem un grad de ocupare cu peste 50%, avem nişte oferte de extrasezon. Tarifele sunt destul de reduse faţă de sezon. 

Reporter: Cu cât?

Ionuț Buz, director adjunct: 30% mai scăzute. 

Hotelierii promit surprize și pentru weekend-ul viitor, care va fi unul prelungit, cu ocazia sărbătorii unirii principatelor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Travel » Prețurile mai mici după sărbători i-au îndemnat pe turişti să aleagă Băile Felix. Tunurile cu spumă, prilej de bucurie