Antena Meniu Search
x

Video O casă construită cu susul în jos, magnet pentru turiștii care ajung pe Valea Avrigului. "Foarte frumos, îmi aminteşte de copilărie"

O casă răsturnată este noua atracţie turistică de pe Valea Avrigului, din judeţul Sibiu. Întreaga construcţie este realizată cu susul în jos, de la acoperiş şi până în pivniţă. Inclusiv obiectele de mobilier din interior sunt răsturnate. Casa întoarsă face parte dintr-un parc de distracţii deschis vara trecută pentru turişti. 

de Redactia Observator

la 02.05.2023, 17:53

Vezi și

Pe Valea Avrigului, la poalele munţilor Făgăraş, o casă ... altfel îşi aşteaptă oaspeţii. Are de 200 de metri pătraţi, toţi cu...susul în jos. Vorbim despre nouă camere, numai bune de explorat în stil... SpiderMan. 

Vizitator: "Foarte frumos. îmi aminteşte de copilărie. Foarte mult mi-a plăcut cum este amenajată, cum sunt amenajate obiectele în interior."

Pe lângă Casa Întoarsă, care este atracția principală, turiştii pot vizita parcul de distracţii amenajat în imediata vecinătate.

Vizitatori: "Noi am venit să ne relaxăm, copiii să se joace. E un părculeţ destul de frumos. Chiar dacă e multă lume, avem unde să ne întindem . e destul de frumos. "

Pe acelaşi subiect

Leo Klingheis, reprezentatul Casei Întoarse: "Valea Avrigului este o vale largă cu multe locuri de cazare. Avem o fermă de cerbi, avem un parc de distracţie, deci turiştii care se cazează prin zonă găsesc cu siguranţă un weekend să-şi petreacă timpul."

Cerbii, o altă de pe Valea Avrigului

La această fermă de cerbi şi ciute de pe Valea Avrigului, vizitatorii sunt lăsaţi să hrănească animalele din palmă. 

Copil: "Foarte frumos, am învăţat foarte multe lucruri azi despre cerbi şi alte fiinţe."

Copil: "Am aflat că cerbilor le cad coarnele când se împung sau la câţiva ani şi le cresc câte o pereche nouă." 

Vizitator: "O zonă minunată, aer curat. Invităm cât mai multe persoane să viziteze lucrurile acestea." 

Pe lângă obiectivele turistice, oamenii care ajung în zonă pot face drumeţii pe cărările de munte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Travel » O casă construită cu susul în jos, magnet pentru turiștii care ajung pe Valea Avrigului. "Foarte frumos, îmi aminteşte de copilărie"