Antena Meniu Search
x

Video Stațiunea cu cea mai pură apă termală din România. Apa e captată de la peste 1.300 de metri adâncime și are 70 de grade

Mii de turiști din toate colţurile țării au profitat de vremea bună și s-au bălăcit în bazinele cu apă termală din staţiunea Tăşnad din judeţul Satu Mare. Majoritatea dintre ei au ales destinația din nord-vestul țării pentru prețurile accesibile. 

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 30.04.2023, 12:26

Vezi și

Când afară sunt 15 grade, o baie e numai bună pentru relaxare într-o zi liberă. Mircea și Ilinca au venit cu părinții în stațiunea Tășnad și s-au bucurat din plin de vacanță.

Aici este foarte frumos şi cald. 

Şi bine.

Şi vrem să le mulţumim părinţilor noştri că ne-au adus aici şi ne-am distrat. 

Pe acelaşi subiect

La Tășnad e cea mai pură apă termală din România

Prețul unui bilet de intrare la ștrandul termal e de 30 de lei pentru adulți și 15 lei pentru copii. În această perioadă a anului gradul de ocupare în stațiune este de aproape 100%.

Denisa Corondan, reprezentant Centru de Informare Turistică Tășnad: În acest weekend aşteptăm în jur de 10 mii de turişti. Noutăţi ce avem, am achiziţionat 600 de şezlonguri, care sunt de anul acesta gratuite. Şi parcarea este gratuită. 

Stațiunea Tășnad beneficiază de cea mai pură apă termală din România, iar asta aduce aici turişti din toate colţurile ţării. Apa e captată de la peste 1.300 de metri adâncime, are aproximativ 70 de grade şi poate fi folosită şi pentru tratarea mai multor afecţiuni. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În cuplu, preferaţi să puneţi banii la comun sau aveţi cheltuieli separate?

Observator » Travel » Stațiunea cu cea mai pură apă termală din România. Apa e captată de la peste 1.300 de metri adâncime și are 70 de grade