Antena Meniu Search
x

Asia Express: Logica le-a dat bătăi de cap concurenţilor. Cosmin Natanticu: "De aici știi cum e vorba aia cu Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă și în traistă!"

Logica a fost cea mai mare problemă a concurenţilor în noul episod din Asia Express. Aceştia au trebuit să găsească ordinea unor raţe, după o problemă de matematică, însă au fost învinşi.

de Redactia Observator

la 20.09.2021, 21:47

"Sunt 2 rațe în fața unei rațe, 2 rațe în spatele unei rațe și o rață în mijloc. Câte rațe sunt? Folosiți-vă de rațele din coș ca să rezolvați problema. Scrieți răspunsul corect și arătați-l judecătorului ca să primiți următorul plic.", a fost mesajul cu instrucțiuni lăsat de Irina Fodor pentru participanți.

Proba a pus cuplurile în dificultate, mai ales pe Cosmina și Eliza Natanticu, care au încercat din răsputeri să rezolve problema de logică. "De aici știi cum e vorba aia cu Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă și în traistă!", a spus Cosmin Natanticu. Prima încercare a celor doi concurenți a fost una eșuată, însă nu s-au dat bătuți și au încercat să gândească cât mai logic.

Raţele şi logica i-au învins pe concurenţii Asia Express

"Parcă vâd că e atât de simplu.", a mai adăugat concurentul. Proba s-a dovedit a fi un grea pentru toți concurenții. Aceștia au încercat toate variantele posibile pentru a rezolva problema de logică.

Pe acelaşi subiect

Tensiunea și nervii nu au lipsit prea mult din peisaj, mai ales după ce au observat că nu găsesc soluția. "Eu prima dată când am citit problema nu am gândit logic absolut deloc. Mă gândeam numai să rețin mesajul, să știu exact despre ce e vorba. Să memorez, pur și simplu. Am luat câte rațe am putut acolo, că nu știam de câte o să avem nevoie.", a spus Elwira Petre.

"Nevastă-mea strângătoare, că așa am făcut avere, a văzut rațe, a luat câte a putut.", a mai completat Mihai Petre.

Și surorile Buble au întâmpinat probleme în rezolvarea acestei probe: "Deci dacă Natanticu cu soția lui au stat 20 de minune, cine știe cât o să stăm noi că suntem foarte hăbăuce așa dimineața, pe străzi. Încercam să mă gândesc să văd care e combinația acolo și auzeam din toată părțile rățuște".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » TV » Asia Express: Logica le-a dat bătăi de cap concurenţilor. Cosmin Natanticu: "De aici știi cum e vorba aia cu Dumnezeu îți dă, dar nu îți bagă și în traistă!"