Antena Meniu Search
x

Asia Express: În timpul filmărilor, două echipe au fost oprite de jandarmii turci

Drumul Împăraților este unul plin de surprize pentru cele nouă echipe care au decis să plece în aventura vieții lor. Concurenții au trecut prin experiențe unice, iar acum au avut parte și de prima penalizare din sezonul 4 Asia Express.

de Redactia Observator

la 19.09.2021, 21:49

Două echipe au fost oprite de jandarmi
Două echipe au fost oprite de jandarmi - Antena 1

Cele patru echipe au început a doua zi din sezonul 4 Asia Express mai pregătiți ca niciodată să se califice la Jocul de Amuletă, însă situațiile neprevăzute i-au pus într-o ipostază mai puțin plăcută, motiv pentru care misiunea acestora a fost schimbată.

Printre primii care au ajuns la Irina Fodor în timp util au fost Mihai și Elwira Petre, Adriana Trandafir și Maria Speranța, Cuza și Emi, Patrizia Paglieri și Francesco, însă două perechi au fost penalizate.

Cele două echipe au fost penalizate

Cursa a fost schimbată după ce două echipe (Cuza și Emi, Patrizia Paglieri și Francesco) au avut probleme cu autoritățile din Turcia în timp ce se ascundeau în mașinile localnicilor pentru a urca pe feribot.

Cei patru concurenți au fost ridicați de jandarimi, obligați să oprească filmările și controlați. Deși au pierdut foarte mult timp până autoritățile le-a dat permisiunea să se urce pe podul plutitor fără un mijloc de transport, Cuza & Emi și Patrizia & Francesco au reușit să ajungă la Irina Fodor printre primii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » TV » Asia Express: În timpul filmărilor, două echipe au fost oprite de jandarmii turci