Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Câştigă meniul concurentului câștigător din finala Chefi fără limite! Simte-te ca un adevărat Chef la degustare

Tazz îți oferă șansa de-a savura meniul concurentului câștigător din finala Chefi fără limite, de la Antena 1! Răspunde la întrebarea ce îți poate aduce un premiu savuros!

de Redactia Observator

la 27.04.2022 , 15:22

Câştigă meniul concurentului câștigător din finala Chefi fără limite! Simte-te ca un adevărat Chef la degustare
Câştigă meniul concurentului câștigător din finala Chefi fără limite! Simte-te ca un adevărat Chef la degustare - Antena 1

Aventura Chefi fără limite se apropie de final, așa că nu rata ultima șansă de-a câștiga un premiu savuros, livrat de Tazz chiar la tine acasă. Tot ce ai de făcut este să răspunzi la o întrebare și poți degusta meniul învingătorului din marea finală a show-ului.

Suntem în cel de-al zecelea și ultimul stage al emisiunii Chefi fără limite și mai e puțin timp până ce finala show-ului de la Antena 1 își va desemna câștigătorul. Înainte însă de-a afla cine primește trofeul din Grecia, telespectatorii au ocazia de-a câștiga și savura meniul învingătorului din finala Chefi fără limite Tot ce trebuie să faci este să ne răspunzi la întrebarea de mai jos, în cel mai original mod posibil. Cele mai interesante 3 răspunsuri vor primi prin Tazz șansa de-a degusta mâncarea care a adus victoria!

Intră în concurs și poți câștiga meniul învingătorului din finala Chefi fără limite, livrat de Tazz.

Articolul continuă după reclamă

Nu mai sta pe gânduri, fiindcă perioada de înscriere este între 21 și 27 aprilie 2022! Cele mai interesante 3 răspunsuri o să aibă șansa de-a degusta, chiar în confortul casei, bunătățile pregătite de concurentul câștigător în finala Chefi fără limite.

Ca să te poți înscrie în concurs trebuie să ai aplicația Tazz instalată - Descarc-o acum!

Tot ce ai de făcut este să accesezi pagina de concurs și ne impresionezi cu răspunsul tău la următoarea provocare: „Cine crezi că va câștiga finala Chefi fără limite”.

Trei norocoși vor primi meniul pregătit de câștigătorul emisiunii Chefi fără limite, livrat acasă de către Tazz. Nu mai sta pe gânduri, încă ai șansa de-a putea savura în confortul locuinței tale un pic din aventura grecească a chefilor și a concurenților! Trăiește finalul aventurii Chefi fără limite în cel mai interesant și intens mod posibil!

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Aveţi pregătite variante în caz de blackout?
Observator » TV » Câştigă meniul concurentului câștigător din finala Chefi fără limite! Simte-te ca un adevărat Chef la degustare