Antena Meniu Search
x

Video Ce echipă a câștigat imunitate la Chefi fără limite. Victoria a fost clară

Farfuriile au zburat și victoria a fost clară! În prima ediție de Chefi fără limite din 21 februarie 2022, echipele au luptat pentru imunitate individuală pregătind un preparat specific grecesc. Proba nu a fost deloc ușoară, ei fiind nevoiți să copieze felul de mâncare prezentat.

de Redactia Observator

la 22.02.2022, 00:39

Vezi și

Verdictul final a fost dat de localnicii invitați să deguste preparatele. Echipele au trecut prin probe de foc și au întâmpinat dificultăți pe parcurs.

Caracatița nu este deloc ușor de preparat, fierbe foarte greu, iar task-ul primit de echipe este cu atât mai dificil de realizat: să copieze felul de mâncare gustat doar de chef, el fără a avea dreptul să guste din preparatele făcute de echipa sa.

Ce echipă a câștigat imunitatea individuală, în prima ediție de Chefi fără limite. Ce concurent s-a salvat de la o posibilă eliminare, în ediția din 21 februarie 2022

Tensiunea a atins cote maxime pentru echipe și pentru chefi! Când Irina Fodor a început numărătoarea inversă inimile au început să bată cu putere și mâinile să se miște cu viteză pentru a face ultimele aranjamente la plating.

“Am gustat din caracatiță și aveam în minte doar un cântec: Tare ca piatra, iute ca săgeata, tare ca fierul… Aoleu, mămicule! Tocănița gustoasă, carcatița tare”, spune chef Sorin Bontea.

“Aoleu, nici câinii nu o mănâncă! Nimeni nu mănâncă caracatița noastră. Nu e fiartă! Ce ne facem?”, spune chef Cătălin Scărlătescu, potrivit a1.ro.

Farfuriile s-au sparte rând pe rând și au dictat victoria: ECHIPA VERDE a obținut imunitatea!

“Este prima probă, am câștigat-o! Am sărit, am țipat, am rămas fără voce!”, a spus Sorin Bontea. Pentru că este cheful echipei câștigătoare, Sorin Bontea a ales cine din echipa sa este imun în cazul în care vor ajunge la eliminare: Francisc Șandor obține imunitate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » TV » Ce echipă a câștigat imunitate la Chefi fără limite. Victoria a fost clară