Antena Meniu Search
x

Video Ce planuri are Florica Boboi cu cei 30.000 de euro câștigați la Chefi la Cuțite

Florica Boboi este câştigătoarea Chefi la cuţite, sezonul al 10-lea. A fost o finală de excepţie. O demonstraţie culinară contracronometru, plină de adrenalină şi mult suspans. Emisiunea a fost şi lider de audienţă. Minutul de aur a adus în faţa televizoarelor peste 2,1 milioane de telespectatori.

de Redactia Observator

la 02.12.2022, 22:32

Vezi și

Marele premiu de 30.000 de euro a fost câştigat de Florica Boboi, concurenta din echipa lui Sorin Bontea. Deznodământul finalei a demonstrat încă o dată cât de mult contează, dincolo de talentul gastronomic, spiritul de echipă.

Florica Boboi, câștigătoare sezonul 10 Chef la Cuțite: Sunt fericită şi mulţumesc echipei că mi-a fost alături. Nu mă gândeam nici să ajung în echipe, dar să ajung să şi câştig. 

Floricăi Boboi i s-a îndeplinit un vis pentru care a muncit din greu

Deşi nu ajunsese în echipe, Florica Boboi a reintrat în competiţe cu ajutorul unei amulete pe care a folosit-o chef Cătălin Scărlătescu. 

Pe acelaşi subiect

Florica Boboi, câștigătoare sezonul 10 Chef la Cuțite: Am încercat, încercare moarte n-are. M-au dat afară că nu am mai avut loc la tunică, după m-au rechemat. Are şi Scărlătescu un pic de merit... Îi mulţumesc mereu la Chef Scărlătescu. 

După ce a convins un juriu extrem de exigent, câştigătoarea are planuri mari.

Florica Boboi, câștigătoare sezonul 10 Chef la Cuțite: O să investesc puţin în ce vreau să fac, o să-mi deschid o sală la Paris. 

Cei trei chefi lucrează deja la sezonul 11 şi ne anunţă de pe acum că ne aşteaptă momente extraordinare, cu preparate unice.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » TV » Ce planuri are Florica Boboi cu cei 30.000 de euro câștigați la Chefi la Cuțite