Antena Meniu Search
x

Video Ce planuri are Florica Boboi cu cei 30.000 de euro câștigați la Chefi la Cuțite

Florica Boboi este câştigătoarea Chefi la cuţite, sezonul al 10-lea. A fost o finală de excepţie. O demonstraţie culinară contracronometru, plină de adrenalină şi mult suspans. Emisiunea a fost şi lider de audienţă. Minutul de aur a adus în faţa televizoarelor peste 2,1 milioane de telespectatori.

De Redactia Observator la 02.12.2022, 22:32
Vezi și

Marele premiu de 30.000 de euro a fost câştigat de Florica Boboi, concurenta din echipa lui Sorin Bontea. Deznodământul finalei a demonstrat încă o dată cât de mult contează, dincolo de talentul gastronomic, spiritul de echipă.

Florica Boboi, câștigătoare sezonul 10 Chef la Cuțite: Sunt fericită şi mulţumesc echipei că mi-a fost alături. Nu mă gândeam nici să ajung în echipe, dar să ajung să şi câştig. 

Floricăi Boboi i s-a îndeplinit un vis pentru care a muncit din greu

Deşi nu ajunsese în echipe, Florica Boboi a reintrat în competiţe cu ajutorul unei amulete pe care a folosit-o chef Cătălin Scărlătescu. 

Pe acelaşi subiect

Florica Boboi, câștigătoare sezonul 10 Chef la Cuțite: Am încercat, încercare moarte n-are. M-au dat afară că nu am mai avut loc la tunică, după m-au rechemat. Are şi Scărlătescu un pic de merit... Îi mulţumesc mereu la Chef Scărlătescu. 

După ce a convins un juriu extrem de exigent, câştigătoarea are planuri mari.

Florica Boboi, câștigătoare sezonul 10 Chef la Cuțite: O să investesc puţin în ce vreau să fac, o să-mi deschid o sală la Paris. 

Cei trei chefi lucrează deja la sezonul 11 şi ne anunţă de pe acum că ne aşteaptă momente extraordinare, cu preparate unice.  

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » TV » Ce planuri are Florica Boboi cu cei 30.000 de euro câștigați la Chefi la Cuțite