Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuţite, 29 martie 2023. Duel între fraţi: Florin şi George scot toate "armele" pe masă

În a doua ediție Chefi la cuțite a noului sezon, Cătălin Scărlătescu s-a bucurat de încă o victorie în lupta pentru amuletă. Chef-ul care a început cu dreptul sezonul 11 a cucerit un degustător al tinerei generații: Mario Fresh. În seara aceasta, cea care va ocupa al patrulea banc de lucru în platoul amuletei este chiar o fostă finalistă Chefi la cuțite. 

de Redactia Observator

la 30.03.2023, 17:04

Vezi și

Prezentatoarea "Hello Chef", Roxana Blenche, intră în arena culinară, hotărâtă să pună prima amuletă în seiful din camera Chefilor. Toate amuletele adunate în seif vor putea fi câștigate de unul dintre chefi la bătălia de la finalul audițiilor pe nevăzute. Roxana Blenche a plecat din emisiunea Chefi la cuţite pe cai foarte mari: a plecat într-o emisiune proprie.

Chefi la cuţite, 29 martie 2023

Cei care vor juriza, în seara aceasta, întrecerea sunt Viorica și Ioniță de la Clejani, artiștii transformând într-un adevărat spectacol momentul degustării. "Ador mâncarea! O viaţă fără mâncare, eşti ca şi cum ai fi mort", cred ei.

De partea cealaltă, în ringul preselecțiilor, vor fi povești interesante și farfurii spectaculoase. Doi frați, parteneri de afaceri - Florin Borşaru (26 de ani) şi George Borşaru (32 de ani) - vin să concureze unul împotriva celuilalt la Chefi la cuțite. Dacă în afaceri se înțeleg de minune, aici cei doi sunt gata să lase deoparte parteneriatul, intrând în duelul gusturilor din farfurie.

Pe acelaşi subiect

Cine câştigă amuleta Chefi la cuţite

Cine va câștiga amuleta și ce surprize aduce jurizarea pe nevăzute vedeţi în ediția Chefi la cuțite difuzată de Antena 1 în această seară, de la 20:30.

Vezi ediții integrale din noul sezon Chefi la cutite online exclusiv în AntenaPLAY.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » TV » Chefi la cuţite, 29 martie 2023. Duel între fraţi: Florin şi George scot toate "armele" pe masă