Antena Meniu Search
x

Chefi la cuțite, 7 septembrie 2022. Concurenta care "a fentat moartea" şi i-a impresionat pe juraţi cu un preparat delicios

Ediţia cu numărul 4 din sezonul 10 Chefi la cuţite, difuzată miercuri, 7 septembrie, a adus în faţa juraţilor o nouă poveste de viaţă impresionantă. Ileana Bulum, care la 61 de ani arată şi se simte încă tânără, le-a povestit chefilor cum a reușit să ocolească moartea.

de Redactia Observator

la 07.09.2022, 22:46

Chefi la cuțite, 7 septembrie 2022
Chefi la cuțite, 7 septembrie 2022 - Antena 1

O nouă ediţie din sezonul 10 Chefi la cuţite, o nouă poveste de viaţă tulburătoare. De data aceasta, dezvăluirile vin de la Ileana Bulum, o concurentă în vârstă de 61 de ani din București. Are 3 nepoţi şi este pensionară, iar familia a împins-o să vină în faţa juraţilor. A gătit ciorbă de aripi de pui, un preparat pe care îl face des pentru nepoțeii săi, pentru care a primit 3 cuţite, scrie Antena 1.

Chefi la cuţite. Povestea de viaţă a concurentei

Chefi la cuţite nu este doar despre gătit, ci şi despre oameni. Înainte să se apuce de preparat, Ileana Bulum a fost îmbrățișată afectuos de nepoțica sa, care a însoţit-o în platoul emisiunii. încurajată astfel, le-a mărturisit juraţilor că a trecut printr-o situație uluitoare, reuşind chiar să "fenteze moartea".

"O dată am plecat, dar m-am reîntors. (...) Sunt văduvă de la 30 de ani, am fentat moartea. A fost un malpraxis, era pe timpul lui Ceaușescu. La 26 de ani am fost diagnosticată cu cancer de col uterin, am suferit o primă operație care a fost ok, dar la o lună și jumătate am făcut niște aderențe și am mers la un spital, unde s-a implicat o doctoriță tânără, fără acordul profesorului care mă operase. Mi-a făcut un scurtcircuit, iar eu la ora actuala mai am 2 metri și ceva de intestin. (...) A fost groaznic, am ajuns la 39 de kilograme. Ai mei începuseră să îmi cumpere pentru înmormântare. Am intrat în moarte clinică, m-a văzut o asistentă, m-a resuscitat și mi-am revenit", a povestit ea vizibil emoționată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » TV » Chefi la cuțite, 7 septembrie 2022. Concurenta care "a fentat moartea" şi i-a impresionat pe juraţi cu un preparat delicios