Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuțite, 6 septembrie 2022. Povestea impresionantă a Izabelei Novac, concurenta care i-a uluit pe jurați

Chefi la cuțite, 6 septembrie 2022. Izabela Novac, concurenta în vârstă de 22 de ani care i-a uluit pe jurați cu pastele ei tunisiene, are o poveste de viață de-a dreptul impresionantă. Tânăra a mărturisit că a trăit "experiența Asia Express" de dragul pasiunii sale.

de Redactia Observator

la 06.09.2022, 22:57

Vezi și

Izabela Novac vine din Drobeta-Turnu Severin și este antrenoare de tenis. Însă pasiunea pentru gătit este ceva ce o definește. Concurenta s-a înscris în sezonul 10 Chefi la cuțite pentru a-și depăși limitele, iar cea care a susținut-o în această experiență a fost chiar bunica ei. Iar asta pentru că părinții tinerei au fost sceptici în privința participării sale la show-ului culinar.

Dar, exact ca în marile aventuri, nu a renunțat nicio clipă, ba chiar s-a ambiționat. Așa că a pregătit o rețetă deosebită de paste tunisiene pentru cei trei chefi, rețeta fiind una improvizată.

Izabela Novac, de la tenis de performanță, la Chefi la Cuțite

"Am început tenisul de performanță la vârsta de 9 ani, în orașul meu natal. Eu cred că din iubire pentru tata cred că am început să practic acest sport. Mi-a plăcut foarte mult să fiu pe teren, era un prilej de a vedea lumea și să cunosc, să evoluez. La vârsta de 14 ani eram deja pe locul 67 la juniori în lume", a mărturisit ea, potrivit a1.ro.

Pe acelaşi subiect

"La sfârșitul lui 2021 am fost obligată să renunț la tenis pentru un an. Am avut o problemă cu tendonul stâng, iar ulterior a fost afectat și piciorul drept. Îmi era greu să merg. (...) Vreau să continui cât mă vor ține picioarele să fac ceea ce am făcut, pentru că sportul m-a adus aici", a mai adăugat ea.

Izabela Novac i-a impresionat pe cei trei chefi cu preparatul său neașteptat, dar și cu o poveste de viață emoționantă. În care deseori a fost nevoită să facă sacrificii.

"Am muncit foarte mult și am făcut foarte multe sacrificii. Nu doar eu an făcut sacrificii, ci și părinții mei. De multe ori nici măcar nu stăteam în resorturi când mergeam în turnee. Am dormit și în gura de metrou pentru tenis, în Spania. M-am antrenat pe peretele unui cimitir din Tunisia. Genul acesta de povești mi-au pavat drumul până aici", a mărturisit concurenta.

Izabela Novac a reușit să obțină 3 cuțite din partea juraților sezonului 10 Chefi la cuțite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » TV » Chefi la cuțite, 6 septembrie 2022. Povestea impresionantă a Izabelei Novac, concurenta care i-a uluit pe jurați