Antena Meniu Search
x

Video Chefi la cuţite, sezon 9. Concurenta care l-a fâstâcit pe chef Cătălin Scărlătescu

Nicoleta Pop, o antreprenoare de 37 de ani din Braşov, a reuşit ceea ce nicio femeie nu a reuşit până acum: să-l fâstâcească pe chef Cătălin Scărlătescu.

de Monica Palade

la 02.03.2021, 22:40

Chefi la cuţite, sezon 9. Concurenta care l-a fâstâcit pe chef Cătălin Scărlătescu

În ediţia a 3, din cel de-al nouălea sezon Chefi la cuţite, fosta stewardesă a reuşit să îi impresioneze pe toţi chefii cu preparatul său. Plecată timp ce 15 ani din ţară, Nicoleta Pop a ajuns să lucreze pe avioane militare în Emiratele Arabe Unite.

„Acolo am lucrat ca stewardesă pentru armată, pentru forțele aeriene ale Emiratelor Arabe Unite. Când nu zburam lucram într-o bază militară, aveam program de office, de birou. Aveam angajați și localnici fără experiență și noi, cu toată experiența noastră, susțineam traininguri, scrise și practice. Misiunea noastră era să fim o benzinărie în aer, practic furnizam combustibilul pentru avioanele mici de luptă, pentru F16, Mirajuri și altele. Te uiți pe geam și le faci cu mâna. Primul zbor pe care l-am trăit a fost senzație, m-am simțit ca în Top Gun. A fost și periculos, și misiuni militare în zone de război s-au făcut”, a dezvăluit concurenta.

Antreprenoarea care l-a cucerit pe Scărlătescu

În prezent, antreprenoarea se ocupă de brodat măşti, un proiect bazat pe fonduri europene. 

„Mi-am început treaba în pandemie, am fost blocată trei luni de zile. Înainte de asta am fost plecată 15 ani din țară. Am început cu Suedia, Italia, puțin Bali și ultimii ani în Emirate”, a mărturisit concurenta, spre marea surpriză a chefilor.

"De obicei, fetele vin şi îi fac lui complimente. Se lasă greu" , spune Sorin Bontea. 

"El este singurul nostru prieten pe care nu reuşim să îl însurăm de nicio culoare (...). Este prima dată în viaţa mea când îl văd pe Scărlătescu atât de fâstâcit, să nu găsească apa, şerveţelul, cuţitul. Grasule cred că....", a spus şi Florin Dumitrescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » TV » Chefi la cuţite, sezon 9. Concurenta care l-a fâstâcit pe chef Cătălin Scărlătescu