Antena Meniu Search
x

Foto Chefi la cuţite, sezonul 10. Emoţii în bucătărie. Oxi, aproape de o accidentare gravă în semifinală: "Eram foarte concentrată"

Semifinala sezonului 10 de la Chefi la cuţite a venit cu emoţii mari pentru concurenţi. Oxi a fost aproape de o accidentare dureroasă. De altfel, presiunea și tensiunile din platou și-au pus amprenta asupra lui Gabriel Drăgușanu și Gigi Burger.

de Redactia Observator

la 30.11.2022, 21:39

Chefi la cuţite, sezonul 10. Emoţii în bucătărie. Oxi, aproape de o accidentare gravă în semifinală
Chefi la cuţite, sezonul 10. Emoţii în bucătărie. Oxi, aproape de o accidentare gravă în semifinală - Antena1

Emoțiile, tensiunile și presiunea s-au simțit la cote maxime în platoul show-ului culinar de la Antena1. De altfel, situațiile dificile nu au întârziat să apară în semifinală. Oxi, concurenta din echipa lui chef Florin Dumitrescu, a fost aproape de o accidentare dureroasă la bancul de lucru.

Oxi a fost la un pas să cadă în timp ce se îndrepta spre cămară. Cei din jur s-au speriat când au văzut cât de aproape era concurenta de o accidentare dureroasă.

„Ai grijă!”, i-a spus soțul Ralucăi.

„Era să cad rău”, a precizat Oxi.

Pe acelaşi subiect

„Eram foarte concentrată pentru că voiam să scot un gust bun. Totuși, sunt în a doua semifinală și nu prea îmi mai permit să fac greșeli, din acest motiv toată concentrarea mea era asupra preparatului”, a mai adăugat tânăra.

Ce s-a întâmplat între Gabriel Drăgușanu și Gigi Burger

Gabriel Drăgușanu și Gigi Burger au împărțit bancul de lucru la a doua probă din semifinala Chefi la cuţite, fapt care a dus la unele nemulțumiri. Camerele de filmat au surprins „înțepăturile” dintre cei doi concurenți.

„La noi e haosul mare. Eu spun sincer, de data asta nu cred că am făcut prea mare haos, dar Gabi... El a luat a aproape tot bancul, ce să-i fac? Eu nu sunt genul certăreț. A fost colegul meu, nu-mi place mie să creez discuții”, a spus Gigi Burger.

Deși n-au avut prea multe ochiuri libere le aragaz, cei doi concurenți din echipa lui chef Sorin Bontea s-au ajutat reciproc.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » TV » Chefi la cuţite, sezonul 10. Emoţii în bucătărie. Oxi, aproape de o accidentare gravă în semifinală: "Eram foarte concentrată"