Antena Meniu Search
x

Chefi la cuţite. Gina Pistol, copleşită de emoţii în faţa semifinaliştilor. "Vine lacrima"

Ediţia de marţi, 29 noiembrie, a emisiunii Chefi la cuţite a adus momente emoţionante pentru concurenţi şi juraţi, dar şi pentru Gina Pistol, care nu şi-a putut ascunde lacrimile. Prezentatoarea TV abia a reuşit să nu izbucnească în plâns.

de Redactia Observator

la 29.11.2022, 22:55

Gina Pistol, în lacrimi la Chefi la cuţite
Gina Pistol, în lacrimi la Chefi la cuţite - Antena 1

Semifinala sezonului 10 Chefi la cuțite de la Antena 1 a adus emoţii şi multe surprize, chiar de la început. Gina Pistol și-a făcut apariția în platoul emisiunii, îmbrăcată într-o rochie spectaculoasă care le-a răpit privirile tuturor. Dar acesta nu a fost singurul detaliu care i-a fermecat pe concurenţi şi telespectatori, ci şi o reacţie emoţionantă a prezentatoarei TV.

Gina Pistol, cu ochii în lacrimi la Chefi la cuţite

Echipele și-au exprimat gândurile şi sentimentele față de chefi și Gina Pistol, moment în care emoţiile au devenit copleşitoare în platoul emisiunii. Cuvintele deosebit de frumoase i-au adus lacrimi în ochi Ginei Pistol, iar aceasta nu le-a putut ascunde. A încercat să-şi continue discursul, dar sentimentele intense i-au "îngreunat" misiunea. „Sunt foarte mândră de voi! M-am emoționant. (...) Mă bucur tare mult că v-am avut în această aventură minunată. Un sezon de nota 10 Chefi la cuțite. Sunteți minunați, dragii mei”, a mărturisit Gina Pistol„Vine lacrima”, a şinut să precizeze chef Florin Dumitrescu.

Semifinala Chefi la cuţite. Dezvăluirile concurenților

Pe acelaşi subiect

Presiunea semifinalei, dar mai ales dorul de casă și de familie s-au resimțit puternic în rândul semifinaliștilor Chefi la cuţite. Concurenţii au vorbit în ediţia de azi despre modul în care participarea la emisiune le-a schimbat viaţa, dar şi despre cum depăşesc tensiunile acumulate. Experienţa este una minunată pentru toţi, în ciuda greutăţlor întâmpinate.

„Nu am idee absolut deloc ce o să fie astăzi. Am avut o mulțime de gânduri. Soția este fanul meu numărul 1. Deci ea m-a înscris și îmi pare atât de rău că nu e lângă mine. Noroc cu tehnologia din ziua de astăzi că altfel nu știu ce făceam. Mi-e foarte dor de ei, iar soția mea e mândră de mine. Eu nu mă așteptam să ajung până aici”, a dezvăluit Gabriel Drăgușanu.

„Astăzi o să fim pentru ultima oară cu chefii alături de noi. E o stare care te copleșește. Până acum m-am ținut tare, nu mai plâng. (...) Pe mine chiar mă sperie, am niște trăiri...îmi e frică de semifinala asta. De partea emotivă a lucrurilor, o să fie o nebunie”, a adăugat Raluca Todea, vizibil emoționată.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » TV » Chefi la cuţite. Gina Pistol, copleşită de emoţii în faţa semifinaliştilor. "Vine lacrima"