Antena Meniu Search
x

Chefi la cuţite. Ceartă aprinsă între juraţi, înainte de ultimul battle. "Așa ne umilești?"

Ediţia de luni, 28 noiembrie, a emisiunii Chefi la cuţite a adus tensiuni între juraţi. Chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu au purtat o discuție aprinsă chiar înainte de ultimul battle. S-au aruncat adevărate "săgeţi" în ediția 38 a sezonului 10 Chefi la cuțite.

de Redactia Observator

la 28.11.2022, 22:49

Chefi la cuţite, sezonul 10. Ediţia din 28 noiembrie
Chefi la cuţite, sezonul 10. Ediţia din 28 noiembrie - Antena 1

Ediția 38 a sezonului 10 Chefi la cuțite, difuzată pe 28 noiembrie 2022 la Antena 1 nu a încins doar cuptoarele, ci şi spiritele juraţilor. Chiar înainte de începutul probei, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu și-au adresat replici "acide". De la ce a pornit discuția aprinsă dintre cei doi? Ei bine, totul s-a "aprins" din pricina amuletei oferite de chef Cătălin Scărlătescu. Acesta i-a spus colegului său că în ultimul battle va trebui să gătească pentru echipa lui.

Chefi la cuţite. Replici "acide", după anunţul lui Scărlătescu

Ideea lui chef Cătălin Scărlătescu a pornit o ceartă. „Încă mă gândeam foarte serios la ce am de făcut când, în cămară, Scărlătescu vine tot grămadă peste mine. După ce am ieșit din cămară a venit din nou peste mine cu aceeași reacție”, a spus chef Florin Dumitrescu„Numai despre asta îmi spui, lasă-mă puțin! Da, vin! Ai răbdare! O să vin, am și eu echipă de întreținut”, i-a strigat chef Florin Dumitrescu colegului său. „Stai acolo, nu am nevoie!”, i-a răspuns chef Cătălin Scărlătescu.

Nu a trecut mult timp de la schimbul de replici dintre chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, că Gina Pistol a şi anunţat începutul ultimului battle. Unul important, căci în joc se afla o amuletă. Aşa se face că chef Sorin Bontea și chef Florin Dumitrescu n-au avut de ales şi au gătit pentru echipa colegului lor de platou în primele 30 de minute din probă.

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată atunci când juratul i-a pus pe ceilalți doi chefi să ajute la cartofi. „Așa ne umilești?!”, a zis chef Sorin Bontea„Păi ce vrei să fac, că nu am altceva de făcut?”, a răspuns chef Cătălin Scărlătescu„Nici nu ne spune ce gătește, de fapt. Nu vrea să ne spună, nu știu de ce”, a adăugat chef Sorin Bontea.

Cearta dintre chef Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu a continuat și pe parcursul probei. Aceștia și-au spus replici dure care au atras atenția concurenților. Tensiunile și nervii s-au resimțit la cote maxime în platoul Chefi la cuțite. Cei doi jurați s-au enervat foarte tare, motiv pentru care replicile „acide” au fost nelipsite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » TV » Chefi la cuţite. Ceartă aprinsă între juraţi, înainte de ultimul battle. "Așa ne umilești?"