Antena Meniu Search
x

Video Cine a câștigat imunitatea de grup la Chefi fără limite și ce echipă riscă să piardă un concurent

O probă dificilă i-a pus la încercare pe chef Sorin Bontea și chef Cătălin Scărlătescu. Reinterpretarea românească a dish-ului făcut de Yannis cu caracatiță, le-a dat mari bătăi de cap, mai ales că echipele au fost nevoite să introducă în preparat borș, arpacaș, mălai, cârnați și slănină, alături de câteva tentacule. Numărătoarea inversă a început și verdictul a fost dat.

de Redactia Observator

la 23.02.2022, 23:47

Vezi și

Confruntarea culinară a zilei a ajuns la final, iar ultimele momente sunt guvernate de panica chefilor care își doresc o farfurie cel puțin impecabilă. În clipele de final, toți sunt concentrați asupra platingului: “De fiecare dată la montaj, când mai sunt câteva minute, e haos! Nu știu să monteze. Și când încep să țip, mai rău e!”, remarcă Sorin Bontea.

Însă aceeași stângăcie din cauza presiunii se resimte și în echipa lui chef Cătălin Scărlătescu. Concurenții echipei mov se încurcă la montajul farfuriilor, iar îmbulzeala de la banc este un punct dificil de gestionat: “Gata, stop! Ia mâna acum!”, strigă chef Cătălin Scărlătescu.

Cine a câștigat imunitatea de grup în a treia ediție de la Chefi fără limite. Zarurile au fost aruncate și echipele așteaptă cu sufletul la gură să afle verdictul final

Potrivit A1.RO, Preparatul fusion a fost jurizat de către localnici și verdictul lor a fost decisiv. Două teancuri de farfurii își așteptau jurații. Prima culoare care a zburat a fost mov.

Pe acelaşi subiect

“E cel mai mare boost ăsta, să vezi cum farfuria adversarului tău se sparge prima”, spune Valentina Cornescu. A doua farfurie a fost tot mov, spre bucuria echipei lui Sorin Bontea.

După ce farfuriile au zburat rând pe rând, echipele au ajuns la egalitate, dar presiunea juraților era din ce în ce mai mare. Într-un final farfuriile mov au zburat din nou una după alta și imunitatea de grup a fost câștigată de către ECHIPA VERDE, condusă de Sorin Bontea, iar echipa mov intră la proba individuală. Un concurent ar putea fi elimnat, dar proba chefilor ar putea schimba acest lucru: "Jokerul dacă e la voi are această putere, să vă păstreze în aceeași formulă", a spus Irina Fodor.

Verdictul final a făcut-o pe Tanya Tatiana Povenskaya să plângă. Istvan Kozocsa a fost și el foarte dezamăgit: "Am fost foarte trist, nu m-am așteptat ca efectiv să se termine așa. Probabil a fost și mai greu pentru că am fost foarte sigur că o să câștigăm".

"Eu sunt sigur că dezastrul nu a început astăzi, a început de azi-noapte. Dacă s-au tot certat, nu s-au odihnit, astăzi nu au putut fi concentrați. Nu au băgat sare, piper ce trebuia să bage pe acolo. Nu au gustat ca lumea...", mărturisește chef Cătălin Scărlătescu.

18 concurenți sunt gata să demonstreze că au curajul, cunoștințele și ambiția necesare pentru a câștiga titlul de Chefi fără limite.

Care este regulamentul pentru Chefi fără limite, un show original de cooking, travel și aventură produs de Antena 1

Chefi fără limite va aduce în fața telespectatorilor un show de cooking cu ingrediente de top: 3 chefi celebri – chef Sorin Bontea, chef Florin Dumitrescu și chef Cătălin Scărlătescu, locuri spectaculoase, rețete tradiționale, misiuni atent puse la punct, competiție și suspans.

Chefii trebuie să își împartă echipa în alte trei echipe de câte 2 oameni, pentru a participa la 3 misiuni simultane. Fiecare dintre aceste misiuni este legată de bucătărie și de ingredientele specifice acestei zone, iar odată castigate, ele aduc avantaje importante în lupta pentru imunitate. La una dintre aceste misiuni va participa și câte un chef, în încercarea de a-și duce echipa spre victorie. Emisiunea Chefi fără limite este disponibila integral pe Antena Play.

Prima ediție a fiecărei etape pune în joc imunitatea individuală. Chef-ul echipei care câștigă proba de gătit are dreptul să numească un concurent care scapă de o posibilă eliminare în etapa respectivă. Tema de gătit este stabilită de fiecare dată în această primă probă a etapei de chef-ul local, un invitat special al fiecărei zone în care vor ajunge.

O farfurie specifică locului, cu ingrediente caracteristice zonei respective, gătită de chef-ul local va trebui reprodusă sau reinterpretată de fiecare echipă în proba pentru imunitatea individuală. Pe tot parcursul sezonului, acest dish va putea fi gustat în premieră și de către telespectatori, pentru că va fi disponibil într-o secțiune special creată pe Tazz. Tot acolo, chef Sorin Bontea vine cu o propunere săptămânală de preparate care conțin ingrediente locale.

Metoda de jurizare este și ea surprinzătoare și cu siguranță va aduce multe emoții nu doar concurenților, ci și celor aflați în fața micilor ecrane. Cum se vor descurca chefii, cât sunt de motivați concurenții și cine pornește cu dreptul în noua aventura culinară, telespectatorii vor afla în fiecare luni, marţi şi miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Cine a câștigat imunitatea de grup la Chefi fără limite și ce echipă riscă să piardă un concurent