Antena Meniu Search
x

Finalele X Factor şi iUmor, concert Ştefan Bănică şi un maraton Singur acasă, printre propunerile Antena 1 de Crăciun

Finalele X Factor şi iUmor, concert Ştefan Bănică şi un maraton Singur acasă, printre propunerile Antena 1 de Crăciun
Finalele X Factor şi iUmor, concert Ştefan Bănică şi un maraton Singur acasă, printre propunerile Antena 1 de Crăciun - Antena 1

Zilele speciale sunt sãrbãtorite cu programe speciale, astfel cã de Crăciun, Antena 1 a pregătit o mulțime de surprize pentru întreaga familie. Ediţii de sãrbãtoare ale celor mai îndrãgite emisiuni zilnice, filme de colecţie ce surprind magia sãrbãtorii, un maraton Singur acasă, un concert extraordinar semnat Ştefan Bănică, finalele X Factor şi iUmor, precum şi ediţii speciale Observator, toate se vor regãsi în programul special de Crãciun de la Antena 1.

            Astfel, pe 23 decembrie, de la ora 20.30, Antena 1 va difuza ”Frozen – Regatul de gheață”. Filmul de animaţie, despre care s-a spus că este unul dintre cele mai bune din istoria studiourilor Disney, a fost lansat în 2013, sub regia lui Chris Buck şi Jennifer Lee. Pelicula a avut doar în primul an de la lansare încasări de peste un miliard de dolari și a luat două premii Oscar pentru cel mai bun film de animație și cel mai bun cântec.

            Imediat după, de la ora 22:15, telespectatorii se vor putea delecta cu finala celui de-al zecelea sezon X Factor. Loredana, Delia, Ștefan Bănică și Florin Ristei, împreună cu cele mai bune voci din grupele lor vor face show în finala sezonului 10, joi, de la 22:15, la Antena 1. Andrei Duțu, Jomajii, Bryana Holingher și Nick Casciaro vor susține ultimele trei momente spectaculoase de pe scena X Factor: un duet alături de mentor, un duet alături de un invitat special, dar și un moment solo, în vreme ce marele câştigător va fi desemnat chiar de către telespectatori.

Crăciunul se petrece în familie, motiv pentru care gașca de la Neatza cu Răzvan și Dani va sărbători zilele speciale în platoul ce le-a devenit ca o a doua casă, încă de la prima oră a dimineții, alături de telespectatori. În Ajun de Crăciun, de la 08:00, Răzvan şi Dani pregătesc o super ediţie SuperNeatza, cu oaspeţi de seamă. Elena Gheorghe, Provincialii şi Costi Ioniţa le vor trece pragul haioşilor matinali şi îi vor colinda, în vreme ce magicianul Robert Tudor şi Profesorii Trăsniţi vin cu momente speciale pentru o zi specială. Dr. Anca Hâncu va pune cadouri inedite sub bradul echipei Neatza, pentru un An Nou mai sănătos, mai productiv şi mai echilibrat.

Oamenii care construiesc o lume mai bună au spus "Ajut eu!" și anul acesta, la Antena 1. Pe 24 decembrie, de la 11:50, Alessandra Stoicescu va aduce ultima poveste a campaniei din acest an. Gesturile care unesc şi salvează au adus zâmbete și speranță, la Antena 1. Prin campania "Ajut eu!", 25 de povești ale învingătorilor care se ridică mai presus de obstacole au ajuns la cei care și-au dorit să transforme visele în realitate. Începând cu 29 noiembrie și până în Ajun de Crăciun, telespectatorii au văzut cum o punte se realizează între românii care îndrăznesc să viseze și cei care vor să ajute. Sute de vieți s-au transformat de atunci și, cu fiecare poveste, a devenit mai clar ca niciodată că România este țara oamenilor cu inimă mare.

Multă emoţie, de sãrbãtori, şi la Acces Direct.  În Ajun de Crăciun, de la ora 16:00, Mirela Vaida le aduce telespectatorilor o ediţie specială a emisiunii din care nu vor lipsi poveşti de viaţă deosebite ale vedetelor. Ana şi Monica Odagiu, Georgiana Lobonţ, alături de familia sa, Dinu, Deea Maxer şi cei doi copii şi Maria Buză şi soţul acesteia vor fi invitaţii Mirelei în zi de sărbătoare. Mai mult, gazda emisiunii îi va colinda pe cei de acasă în ziua sfântă de Ajun.

Vineri, în ajunul Crăciunului, Prețul cel bun pregătește o ediție cu totul și cu totul specială pentru telespectatorii Antena 1. Începând cu ora 18:00, prezentatorii quiz show-ului, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, alături de co-prezentatori, Iuliana Luciu, Matias Alexandro, Marian Olteanu și Ramona Tibrin vor da startul unui spectacol plin cu energie bună și premii valoroase. Ca de obicei, participanții trebuie să ghicească valoarea premiilor puse în joc printr-o serie de jocuri amuzante, probe interactive şi faze eliminatorii. Pe 24 decembrie se pune în joc cel mai mare câștig de până acum la Prețul cel bun, un automobil care ar putea fi adjudecat de unul dintre concurenții norocoși. În spiritul sărbătorilor, întreaga gradenă, cât și concurenții vor purta costume speciale de Moș Crăciun.  

De la ora 19:00, în cadrul Observator, telespectatorii vor putea urmări un interviu în exclusivitate cu Moș Crăciun, în Ajun de Crăciun. Pregătit pentru călătoria care aduce bucurie și zâmbete pe fețele copiilor din întreaga lume, în fiecare an, Moș Crăciun acordă interviuri în exclusivitate, pentru Observator. Moșul are un mesaj important pentru micuții din România, dar face și dezvăluiri despre viața lui secretă. Primește și el cadouri de Crăciun? Îi e teamă că niciun Crăciun nu va mai fi alb din cauza schimbărilor climatice? Toate aceste întrebări îşi vor găsi răspunsul la Observator, în Ajun de Crăciun. De altfel, în fiecare zi a lunii decembrie, la Observator, telespectatorii au aflat poveștile din spatele tradițiilor de Crăciun. Cum a ajuns Laponia să fie casa lui Moș Crăciun, cum a apărut tradiţia împodobirii pomului cu globuri şi luminiţe, de ce merg românii cu Steaua de Crăciun sau de ce se îmbracă Moş Crăciun în roşu și cu ce viteză trebuie să meargă sania lui ca să ajungă la toată lumea? Răspunsurile la întrebări au putut fi aflate zi de zi, la Observator.

            Seara, de la 20:00, Antena 1 surprinde magia şi îşi invită telespectatorii ca împreună cu întreaga famiie să se bucure de aventurile savuroasei serii Singur acasă, într-o ediţie maraton a primelor trei parţi ale celui mai aşteptat film de Crăciun al tuturor timpurilor.

În prima zi de Crăciun, Antena 1 își invită telespectatorii să creadă din nou în povești cu unele dintre cele mai frumoase filme de Crăciun ale tuturor timpurilor: Singur de Crăciun, de la ora 09:00,  Hugo, de la 10:30, Omu’ de la Zoo, de la 17:00, precum şi animaţia Albă ca Zăpada şi cei Şapte Pitici, ded la 20:00 şi Regele Leu, de la 21:45, se vor vedea la Antena 1 în zi de sărbătoare.

Atmosfera de poveste va continua de la 23:45, când Antena 1 va difuza în exclusivitate concertulul extraordinar de Crăciun 2021 al lui Ștefan Bănicã. Chiar și în aceste vremuri complicate, Stefan Banică duce mai departe tradiţia Concertului de Crăciun. Anul acesta va fi un concert live, realizat în exclusivitate pentru televiziune, într-un platou tv. Artistul va aduce atmosfera magică a Craciunului în casele românilor pentru al 20-lea an consecutiv. O performanță unică a unui artist român. Emoție, energie, bucurie, magie sunt doar câteva dintre ingredientele spectacolului.

A doua zi de Crăciun, cei mici şi cei mari deopotrivă sunt invitaţi să trăiască spectacolul magic al imaginaţiei cu jocurile, activităţile distractive şi, bineînţeles, celebrele cântecele Zurli în ultima ediţie din acest an Casa Zurli, difuzată de la ora 09:00, la Antena 1. Distracţia continuã şi în a doua zi de Crãciun, încă de la primele ore ale dimineţii. Petrecerea continuă de la ora 10:00, în platoul Super Neatza, când Dani îşi doreste un Crăciun liniştit alături de Nicolai Tand şi Diana Munteanu, dar colindătorii veseli Răzvan, Ristei, Ilona, Cuza, Rizea şi Oprisan îi strică planurile. Carmen Chindriş şi Taraful Rutenilor sărbătoresc şi ei alături de Super Neatza cu un moment de neratat, în vreme ce Maria Cârneci şi Jean de la Craiova aduc buna dispoziţie la masa în familie.

Seara, de la 20:00, concurenții trimiși direct în finală de către cei de acasă și semifinalistul ales de jurați, care a primit o a doua șansă, vor lupta, la Antena 1, în marea finală a celui de-al unsprezecelea sezon iUmor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Finalele X Factor şi iUmor, concert Ştefan Bănică şi un maraton Singur acasă, printre propunerile Antena 1 de Crăciun