Antena Meniu Search
x

Intact Media Academy pregătește o nouă generație de reporteri și prezentatori

Ne urmăriţi în fiecare zi, şi, cu siguranţă, mulţi dintre dumneavoastră v-aţi întrebat ce înseamnă, de fapt, munca în televiziune. Fie că visaţi la o carieră de reporter sau de prezentator, noi suntem gata să vă arătăm cum se face. Intact Media Academy îi aşteaptă cu braţele deschise pe toţi cei care vor să înveţe secretele din spatele camerelor de filmat şi, de ce nu, să ne devină colegi. 

de Redactia Observator

la 26.09.2022, 08:31

Vezi și

Entuziasmaţi, curioşi şi foarte motivaţi, aşa i-am găsit pe studenţii Intact Media Academy în platoul Observator.

TânărăSunt aici pentru că sunt dornică să învăţ din culisele acestei meserii frumoase.

La cursuri, studenţii au ocazia să înveţe de la cei mai buni jurnalişti şi oameni de televiziune. Fiecare generaţie este, însă, o surpriză pentru traineri. Tinerii vin tot mai pregătiţi şi mai siguri pe ei.

Iuliana Pepene: Fac treaba foarte bună, sunt foarte spontani, facem aceleaşi cursuri, m-au uimit pentru că sunt foarte agili, sunt câţiva foate buni vorbitori ceea ce mă bucură că o să am probabil viitori colegi.

Dincolo de laudele profesorilor, să-i lăsăm chiar pe ei să ne arate cine sunt şi ce au învăţat. Andrada are 26 de ani şi îşi doreşte să facă parte din echipa de reporteri Observator.

Andrada: Cred că înseamnă să aduci noutate oamenilor şi este foarte important să scoţi în evidenţă adevărul. Îmi place foarte mult, dar într-adevăr mi se pare foarte greu.

Nici probele de prezentator nu le dau bătăi de cap studenţilor Intact Media Academy. De la dicţie, mişcarea în faţa camerei, tonul vocii şi postură, nimic nu mai e un secret pentru ei.

Intact Media Academy este locul în care cei mai buni jurnalişti ai trustului Intact pun toată experienţa şi dedicarea lor în faţa noilor generaţii care vor să ducă mai departe valorile jurnalismului de televiziune.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Intact Media Academy pregătește o nouă generație de reporteri și prezentatori