Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video iUmor. Irina Gâciu a apărut pe scenă într-un tomberon şi le-a testat nervii juraţilor: ''Ştiam eu că se alege praful''

Irina Gâciu a fost concurenta care i-a pus în dificultate pe jurații iUmor, emisiune ajunsă la sezonul 13. Momentul ediției din 9 septembrie, care trebuia să stârnească hohote de râs, a stârnit mai degrabă reacții de confuzie!

de Redactia Observator

la 09.09.2022 , 22:32

Imediat ce a început numărul, pe scenă a apărut un tomberon de gunoi. Publicul a aplaudat în așteptarea concurentei: ''Vă mulțumesc mult dar, vă dați seama că sunt în tomberon, nu? Ați aplaudat un tomberon. Sunt o pisicuță din tomberon!''. Numărul Irinei Gâciu a testat răbdarea juraților la iUmor sezonul 13.

La început, jurații și publicul au așteptat curioși să vadă cum se va desfășura numărul, dar problema a fost că Irina Gâciu a părut că improvizează momentul. A prezentat o încercare de step, după care a început să cânte, iar răbdarea lui Mihai Bendeac părea deja întinsă la cote maxime. Nici Cheloo nu a fost prea încântat de situaţie: ''M-am distrat la început (..) dar știam eu că se alege praful''

La un moment dat, concurenta a început să cânte o piesă de-a Deliei: ''A fost atât de ciudat încât a devenit artă contemporană dubioasă''. ''Sunteți actriță sau ați fost internată?'', a întrebat-o Cheloo pe un ton de glumă. ''Cu ce vă ocupați în viața de zi cu zi'', a adăugat Delia. ''Sunt artist'', a spus Irina Gâciu, după care a început din nou să cânte.

Vezi și

Cei 4 membri ai juriului au încercat să îi mai pună întrebări, însă concurenta devia mereu de la subiect. La final, Irina Gâciu a primit patru voturi negative.

Totul despre iUmor sezonul 13

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2.5 milioane de abonați la canalul de YouTube, revine pe micile ecrane cu cel de-al 13-lea sezon! Despre noul sezon al show-ului iUmor, prezentatorii Serban Copoţ şi Dan Badea spun că este cel mai bun de până acum.

Cel mai nou sezon iUmor va putea fi vizionat în porţie dublă, vineri, de la 20:30 şi duminică, de la 20:00, la Antena 1. Şi în acest sezon, câte un jurat-surpriză li se va alătura Deliei, lui Mihai Bendeac și lui Cheloo în căutarea celui mai amuzant concurent, jurat ce nu va scăpa de bine-cunoscutul tratament al emisiunii – o porţie savuroasă de roast, venită din partea persoanelor de la care se aşteaptă cel mai puţin.

Mai multe momente amuzante din emisiunea iUmor pe a1.ro.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » TV » iUmor. Irina Gâciu a apărut pe scenă într-un tomberon şi le-a testat nervii juraţilor: ''Ştiam eu că se alege praful''