Antena Meniu Search
x

Video Splash! Vedete la apă. Ținuta Iuliei Albu a întors toate privirile: ''Ia-ți mireasă ziua bună''

Iulia Albu i-a intrigat pe toţi cu ținuta pe care și-a realizat-o pentru Finala Săptămânii la Splash! Vedete la apă 2022, ediția 8 din 21 august 2022.

de Redactia Observator

la 21.08.2022, 21:54

Vezi și

Nea Mărin, Cosmin Natanticu și Răzvan Fodor au avut ceva de spus despre ținuta Iuliei Albu de la Splash! Vedete la apă 2022, ba chiar i-au și cântat ''Ia-ți mireasă ziua bună'', în spirit de glumă. Iulia Albu nu s-a supărat deloc, ba chiar s-a amuzat.

''Iulia, ești ceva între Maica Domnului și...ești ceva..Regina Maria'', a comentat Răzvan Fodor despre ținută. Jurata a ţinut să îl contrazică folosind repere stilistice. ''Nu ați înțeles nimic. Vreau să expun steaua de mare, e o ținută făcută de mine. Ceva minunat, ce numai eu puteam să fac'', le-a răspuns Iulia Albu, după ce a făcut o piruetă.

În spirit de glumă, Cosmin Natanticu și Nea Mărin au ținut să îi cânte ''Ia-ți mireasă ziua bună'' pentru că li s-a părut că jurata purta o rochie de mireasă.

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon ''Splash! Vedete la apă'' aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj ajung direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în momentul săriturilor. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu.

Vezi mai multe momente din Splash! Vedete la apă pe a1.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » TV » Splash! Vedete la apă. Ținuta Iuliei Albu a întors toate privirile: ''Ia-ți mireasă ziua bună''