Antena Meniu Search
x

Video Stand-up Revolution: Battle Sergiu Mirică vs. Romina Cocca. „Soțul meu deja mi-a spus că îi lipsesc. A rămas fără șosete curate”

A început etapa battle-urilor la Stand-up Revolution! Sergiu Mirică și Romina Cocca au spart gheața și s-au „luptat” în glume pentru un loc în etapa următoare.

de Redactia Observator

la 17.07.2022, 21:44

Vezi și

Sergiu Mirică a urcat primul pe scenă, în prima seară de battle-uri și a mizat pe o poveste despre taximetriști.

El a mărturisit că nu se teme de prea multe lucruri, dar îi este foarte frică să fie pasager într-o mașină, pentru că „sunt o grămadă de oameni inconștienți pe șosele”.

„Au niște cazane de mașini și dau în ele ca tâmpiții. Intră în depășiri periculoase, calcă accelerația: „Fii atent că asta te bagă în scaun!” „Da, cu rotile””, a spus comediantul.

„Cu iubita mea nu mă urc în mașină. Și nu pentru că e femeie. Pentru că nu e”, a glumit el.

Pe acelaşi subiect

Sergiu Mirică a mai povestit că totuși, într-o seară a decis să meargă cu un taximetrist, care se presupune că este profesionist și știe ce face. Cu toate acestea a prins „toate stereotipurile despre taximetriști într-unul singur”.

„M-am urcat în taxi și într-adevăr, băiatul ăla știa ce face când conducea, vorbea la telefon, mânca și își tăia unghiile”, a povestit el.

„Unde te grăbești tu la mine acasă? Mi-ai uitat ceva pe foc? Nu știi dacă mi-ai încuiat ușa?”, a fost gluma care i-a cucerit pe jurați.

Romina Cocca și-a scos toate armele și a intrat în luptă, la Stand-up Revolution

Concurenta din Argentina a spus că se bucură să fie din nou pe scena de la Stand-Up Revolution, doar că și-a lăsat familia acasă.

„Soțul meu deja mi-a spus că îi lipsesc. Asta înseamnă că a rămas fără șosete curate”.

„Mulți cred că a fi căsătorit înseamnă să te cerți din cauza banilor și să faci dragoste o dată pe lună. Asta nu e adevărat! Eu și soțul meu nu am mai făcut dragoste de un an”, a dezvăluit ea.

Concurenta a mai povestit o situație incomodă în care fiul ei i-a cerut să o vadă dezbrăcată, însă dezvăluirile Rominei i-au făcut pe jurați să se simtă incomod.

„Vreau ca fiul meu să înțeleagă că e normal ca mama lui să îl traumatizeze”, a spus aceasta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » TV » Stand-up Revolution: Battle Sergiu Mirică vs. Romina Cocca. „Soțul meu deja mi-a spus că îi lipsesc. A rămas fără șosete curate”