Antena Meniu Search
x

Video Stand-up Revolution: Ioana Luiza vs. Olga Camacho - duelul "șmecher" al serii, presărat cu glume incendiare

Stand-up Revolution, 30 iulie 2022: A fost o seară a battle-urilor, în goana concurenților spre marea finală. Și, după cum era de așteptat, glumele nu doar că au fost inteligente și memorabile, ci chiar incendiare. Au demonstrat-o cât se poate de clar Ioana Luiza și Olga Camacho.

de Redactia Observator

la 30.07.2022, 22:34

Vezi și

Duelul dintre Ioana Luiza și Olga Camacho a fost, de departe, unul dintre duelurile "smechere", scrie a1.ro, întrucât ambele fete au avut vorbele la ele. Și nu orice fel de vorbe, ci pe acelea dintre cele mai reale.

Oricât de bun ar fi un speech, atunci când e spus în grai natal și mai atinge și o temă sensibilă pentru bărbți, cum ar fi o nuntă, o verighetă, o cerere în căsătorie, succesul este garantat.

Ioana Luiza a fost pe fază și a venit u o poveste atât de amuzantă despre hassle-ul pe care îl au bărbații când e vorba de a cere în căsătorie o femeie.

În speță, aceasta a venit cu povestea despre cum ar fi această situație în cazul ei și al logodnicului ei iar apaluzele au fost direct proporționale cu vorbele sale.

Pe acelaşi subiect

Adversara ei, Olga Camacho, a avut, la rândul său replici foarte bune. ea și-a luat peste picior conaționalii și unele dintre obiceiurile lor, printre care siesta.

În termenii proprii, siesta este un mod de a transforma lenea în tradiție, în opinia spanioloaicei.

Jurizare battle Ioana Luiza versus Olga Camacho, la Stand-up Revolution

Juriul a avut și de această dată o misiune grea. Ambele concurente au fost foarte bune iar Ioana Luiza a fost cea câștigătoare, dar la o fracțiune de punct de Olga.

O competiție stânsă care pe Olga a satisfăcut-o, căci nu-și dorea, în niciun caz, să concureze sau să câștige în fața unei adversare slabe, după cum a declarat ea însăși

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » TV » Stand-up Revolution: Ioana Luiza vs. Olga Camacho - duelul "șmecher" al serii, presărat cu glume incendiare