Antena Meniu Search
x

Video Stand-Up Revolution. Battle Robert Bulimej vs. Fares. Cine a reușit să cucerească publicul

Robert Bulimej și Fares sunt primii concurenți din echipa lui Dan Badea care se luptă pentru un loc în semifinale. Cine a reușit să cucerească publicul?

de Redactia Observator

la 24.07.2022, 21:37

Vezi și

În cea de-a treia seară de battle de la Stand-Up Revolution, concurenții lui Dan Badea sunt pregătiți să dea tot ce este mai bun pentru a prinde un loc în semifinală. Juratul a dezvăluit că s-a comportat ca un adevărat antrenor cu cei din echipa lui, a ținut legătura cu ei și le-a dat sfaturi cu privire la numerele lor de stand-up din această seară.

Battle Robert Bulimej vs. Fares au împărțit jurații în două tabere cu numerele lor de stand-up

Îmbrăcat de luptă, Robert Bulimej a deschis seara de battle-uri din echipa lui Dan Badea. Concurentul a intrat pe scenă cu glumele la el și a stârnit hohote de râs. ''Bună seara și bine v-am regăsit. Mă bucur că nu am murit de inimă între timp eu sau de ficat, în cazul lui Teo. Sau că nu a picat avionul cu mine de la greutate. Nu mi-e frică cu avionul. Mi-e mai frică cu mine, ce-i drept. Prima dată când am zburat cu avionul am sperat ca 747 să nu fie limita de kilograme. De fiecare dată când trebuie să zbor și ajung la scările alea din avion, deja îi văd pe stewarzi cum îi apucă panica. Îi apucă cu tremurat și le tremură mâinile pe extensiile de centură pentru că trebuie să îmi pună două ca să ma cuprindă. Sau patru sau mai multe. Depinde și cât am mâncat în ziua respectiv'', a povestit Robert Bulimej.

Rivalul său a mizat pe atuul lui - energia. Fares a intrat pe scenă în pași de dans cu glume despre experiența lui în România. ''Românii au mereu nevoie de scuze să plece. Vorbeam cu prietenii mei, era sâmbătă seara, petreceam împreună, vorbeam, m-am plictisit și am vrut să plec. Și aud: De ce pleci? E sâmbătă, nu ai de muncă dimineață. Da, draga mea, dar eu sunt obosit astăzi. Nu eram pregătit să văd diferențele între bucureșteni și moldoveni. Nu știam că voi sunteți rase diferite. Mie nu mi s-a spus că înainte să ieși cu o moldoveancă, trebuie să ies cu o bucureșteancă. Așa ca de încălzire'', a adăugat Fares.

Jurizare Battle Robert Bulimej vs. Fares la Stand-Up Revolution

''Un duel dezechilibrat, din punctul meu de vedere'', a spus Teo despre primul battle din echipa lui Dan Badea. Juratul nu a ratat momentul să îl taxeze pe Robert Bulimej că a citit de pe foaie în timpul numărului său de stand-up. ''Mie mi-a plăcut foarte mult numărul tău, Robert. Eu aș vrea să te văd făcând o tumbă, dar mi-e că o faci pe toată. Îmi place foarte mult că te-ai dus acolo în materialul ăla pentru că e la limită între râdem sau nu râdem'', a adăugat și Costel.

După comentariile împărțite ale juraților, primul concurent din echipa lui Dan Badea care merge în semifinale este Fares.

Vezi mai multe momente din Stand-Up Revolution pe A1.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Stand-Up Revolution. Battle Robert Bulimej vs. Fares. Cine a reușit să cucerească publicul