Antena Meniu Search
x

Video Stand-up Revolution: Senzație la duelul Claudiu Popa vs. Fares. Cine merge mai departe în marea finală

Stand-up Revolution se apropie de marea finală. Claudiu Popa și Fares s-au luptat într-un battle incendiar, care a decis încă unul dintre finaliști.

de Redactia Observator

la 31.07.2022, 22:14

Vezi și

Claudiu Popa și Fares s-au luptat până la ultima glumă pentru un loc în finală. „Ce am descoperit eu, însă, este că stand-up-ul este singura meserie care are seara amatorilor. Și chiar cred că un lucru bun. Cred că niciunul dintre voi nu ar vrea să se trezească că îți rupi mâna, te duci la spital, ajungi la Camera de Gardă și apare după o perdeluță, o asistentă super drăguță: Hei! Bine ați venit la seara amatorilor! Primul doctor este Alin. Alin nu a mai făcut asta niciodată, dar prietenii spun că are potențial”, a spus concurentul din echipa lui Vio, potrivit a1.ro.

Așa cum a obișnuit deja publicul, Fares a intrat pe scenă plin de energie, în pași de dans, pregătit să demonstreze că merită un loc în finală: „Primul lucru de care am fost entuziasmat când am venit în România a fost zăpada. Dacă nu v-ați dat seama, nu sunt român. Nu sunt de pe acest continent. De unde vin eu, nu există zăpadă. Când am simțit frigul pentru prima dată, mi-a fost foarte frig. Prostul de mine, am crezut că pot să îi dau o lecție gerului. Așa că nu am purtat izmene. Am crezut că sunt pentru oameni însemnați care au...N-a fost deloc o idee bună pentru că frigul simte chestiile astea. Și niciun român nu mi-a spus. Frigul s-a strecurat pe sub panataloni și...”.

Claudiu Popa vs. Fares - Jurizare la Stand-Up Revolution

„Fares, ai avut ghinion că în seara asta a trebuit să intrii după Claudiu Popa. A fost mișto, energie, dar nu ne-a ridicat. Ai fost ca la al doilea număr. Primul a fost scurt și bun și nu a mai fost nevoie de al doilea număr”, a spus Costel.

„Fares, ca de obicei, a venit cu o energie extraordinară. A fost ca un recipient superb, care nu a fost umplut cu nimic din păcate”, a adăugat și Teo. „Claudiu Popa a avut cel mai bun material pe care l-am văzut până acum de la el. Prezentare, energie, material”, a mai spus el.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Stand-up Revolution: Senzație la duelul Claudiu Popa vs. Fares. Cine merge mai departe în marea finală