Antena Meniu Search
x

Video Te cunosc de undeva! Anisia Gafton și Ionuț Rusu s-au transformat în Shawn Mendes și Camila Cabello: ''Asta înseamnă un actor adevărat!"

În cea de-a opta ediție a emisiunii Te cunosc de undeva, sezonul 17, Anisia Gafton și Ionuț Rusu au făcut spectacol pe scenă. Cei doi artiști care fac stand up de calitate în România, s-au transformat în Shawn Mendes și Camila Cabello şi au interpret piesa "Señorita".

de Redactia Observator

la 25.06.2022, 21:37

Vezi și

Anisia Gafton și Ionuț Rusu au avut parte de o mare provocare. Piesa a cerut multă senzualitate, iar ei, prieteni fiind, nu au putut pune în scenă acele momente care sunt demne de un cuplu. Furnica a lucrat cu ei mult, însă au reușit să facă totul în stil propriu şi au muncit enorm pentru a învăța pas cu pas, măcar tehnic să arate tot ceea ce au exersat. Pe scenă au adus zâmbete pe chipul colegilor și al juraților, care s-au bucurat să vadă că în ciuda obstacolelor apartamente, au reușit să demonstreze că munca îi scoate din orice împrejurare dificilă.

Jurizarea cuplului Anisia Gafton şi Ionuţ Rusu

"Trebuie să recunosc că această stângăcie a fost bine-venită, e așa o atitudine tinerească evidentă, dacă vrei, dar atât am vrut să extrag din tot ceea ce am văzut și ce am auzit! Din punct de vedere vocal așteptam o unitate timbrală la Anisia, intenția a fost dar n-a fost să fie. Iar el a fost simpatic, mi-a plăcut ce am văzut la repetiții. Dar de cântat, arătați foarte bine așa împreună", a spus Ozana Barabancea.

"Apreciez tendința de a fi senzuală și sexy acolo la perete, dar era un pic, așa, prea tehnică prea stângace", a spus Andreea Bălan.

"S-a luptat cu propria ei feminitate, care e un pic mai robustă, așa. A fost un moment greu pentru voi", a spus Cristi Iacob.

Curiozitatea tuturor a fost dacă la final cei doi s-au sărutat, dar au lămurit situația și au zis că doar au mimat cu grijă, dar nu s-a întâmplat nimic: "Nu! Asta înseamnă un actor adevărat!", spune Anisia.

Vezi mai multe momente din emisiunea Te cunosc de undeva! pe a1.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » TV » Te cunosc de undeva! Anisia Gafton și Ionuț Rusu s-au transformat în Shawn Mendes și Camila Cabello: ''Asta înseamnă un actor adevărat!"