Antena Meniu Search
x

Te cunosc de undeva! Nicole Cherry, moment dificil: "Mi se face rău, mi-au transpirat mâinile!" Andreea Bălan a părăsit masa juriului

Cel mai nou sezon Te cunosc de undeva!, ce va avea premiera sâmbătă, de la 20:00, la Antena 1, vine cu o nouă serie de artişti în mare formă şi noi provocări pe măsură. O vor simţi din plin, pe propria piele, încă din prima gală, Nicole Cherry şi partenerul ei, cel care deocamdată este cunoscut publicului drept Poetul rapp. Celor doi, ruleta le-a adus un personaj complicat, o coregrafie complexă, dar şi primul travesti în cazul partenerului lui Nicole.

de Redactia Observator

la 30.03.2023, 11:07

Nicole Cherry, moment dificil la Te cunosc de undeva!
Nicole Cherry, moment dificil la Te cunosc de undeva!

O bilă imensă, suspendată în platou, i-a dat mari bătăi de cap lui Nicole Cherry, care a fost nevoită să interpreteze piesa la înălţime, în platoul Te cunosc de undeva!. „Mi se face rău! Nu sunt pregătită! Mi-au transpirat mâinile! E foarte greu, mai ales când ai şi o piesă despre care zic eu că e destul de dificilă!”, a dezvăluit Nicole Cherry, la repetiţiile din platoul tranforming show-ului de la Antena 1. Pe jurata care punctează coregrafia  momentelor artistice, Andreea Bălan, momentul celor doi a captivat-o, astfel că la final a părăsit în grabă masa juriului, spunând „Vreau să încerc şi eu!”. Întregul moment va putea fi urmărit sâmbăta aceasta, de la 20:00, la Antena 1, în cadrul premierei celui de-al 19-lea sezon Te cunosc de undeva!.

Nou sezon Te cunosc de undeva!

Transforming show-ul Te cunosc de undeva!, ce va avea premiera sâmbătă, 1 aprilie, de la 20:00, la Antena 1, vine cu o abordare cu totul şi cu totul nouă. Opt cupluri de artişti în mare formă au spus <DA> spectaculosului show al transformărilor, însă pentru început, telespectatorii vor cunoaşte doar câte un concurent din fiecare echipă. Damian Drăghici şi Vocea care îţi cântă dorul şi Wrs şi Emilian, câştigătorii ultimului sezon al transforming show-ului de la Antena 1, ADDA şi Un artist niciodată trist şi Codruţa Filip şi Inima petrecerii, Nicole Cherry şi Poetul rapp şi Amna şi Milionara din Tenerife, dar CRBL şi Vocea din online şi Anca Ţurcaşiu şi Rebelul cu inimă rock sunt echipele ce promit un spectacol în mare formă în show-ul ce va avea premiera sâmbătă, 1 aprilie, de la 20:00, la Antena 1.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » TV » Te cunosc de undeva! Nicole Cherry, moment dificil: "Mi se face rău, mi-au transpirat mâinile!" Andreea Bălan a părăsit masa juriului