Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 13 decembrie 2021. Gazele s-au scumpit cu aproape 50% în ultimul an; Ploile au făcut prăpăd pe Valea Prahovei

Știrile zilei, 13 decembrie 2021, prezentate de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 13.12.2021, 15:21

Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 13 decembrie 2021

1) Rata anuală a inflaţiei a ajuns la 7,8 la sută. Impactul ei în economie s-a tradus prin scumpirea gazelor cu aproape 50 de procente în ultimul an şi cu peste 20 la sută a unor alimente de bază.

2) Precipitaţiile abundente au făcut prăpăd în mai multe judeţe din România. Toată Valea Prahovei a fost lovită de viituri, iar în Buzău torenţii au rupt două poduri. Oamenii şi-au părăsit casele de frica apelor.

3) Doi cetăţeni afgani au fost depistaţi în timp ce încercau să intre ilegal în România, prin vama Giurgiu. Cu vârste de 19, respectiv 21 de ani, tinerii se ascunseseră într-un TIR cu materiale plastice din Turcia.

4) Preşedintele american Joe Biden a declarat stare de dezastru federal major în statul Kentuky. O serie de tornade de o violenţă neaşteptată au lovit SUA, provocând zeci de morţi şi pagube materiale însemnate.

5) Max Verstappen a devenit în premieră campion mondial în Formula 1. Pilotul olandez l-a depăşit în ultimul tur pe britanicul Lewis Hamilton, cu care se afla la egalitate de puncte înaintea cursei de la Abu Dhabi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Update » Știrile zilei, 13 decembrie 2021. Gazele s-au scumpit cu aproape 50% în ultimul an; Ploile au făcut prăpăd pe Valea Prahovei