Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 15 iunie 2022. Proces câştigat după ce i s-a refuzat internarea în spital; Un val de scăderi a lovit piaţa criptomonedelor

Știrile zilei, 15 iunie 2022, prezentate de Ioana Scărlătescu.

Ioana Scărlătescu
de Ioana Scărlătescu

la 15.06.2022, 17:26

Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei
Ioana Scărlătescu îți aduce cele mai importante știri ale zilei

Știrile zilei, 15 iunie 2022

1) Emmanuel Macron a efectuat o vizită în România, confirmând sprijinul Franţei pentru apărarea ţărilor expuse conflictului din Ucraina. Klaus Iohannis i-a transmis omologului său şi aşteptările României privind aderarea la Schengen.

2) Un pacient din Bucureşti a câştigat un proces împotriva Casei de Asigurări a Municipiului Bucureşti. Acestuia i s-a refuzat internarea într-un spital de stat, pe motiv că nu sunt locuri, iar acum va fi despăgubit.

3) Meciul România - Muntenegru s-a încheiat cu o înfrângere ruşinoasă, pe teren propriu, pentru naţionala noastră. "Tricolorii" visau să îşi ia revanşa, însă au pierdut cu 0-3 meciul din grupa B3 a Ligii Naţiunilor.

4) Organizaţia Mondială a Sănătăţii caută un nou nume pentru variola maimuţei, care să nu stigmatizeze. Totodată, OMS va stabili dacă focarul va fi clasificat drept urgenţă de sănătate publică de interes internaţional.

5) Un val de scăderi a lovit piaţa criptomonedelor, care acum valorează o treime faţă de maximul istoric. Motivul ar fi inflaţia, care afectează inclusiv banii virtuali. Peste 200.000 de români au portofele digitale şi sunt afectaţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Update » Știrile zilei, 15 iunie 2022. Proces câştigat după ce i s-a refuzat internarea în spital; Un val de scăderi a lovit piaţa criptomonedelor