Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 16 iulie 2021. Cel mai grav accident de pe Autostrada Soarelui; ”Inundațiile secolului” în Germania

Știrile zilei, 16 iulie 2021, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 17.07.2021, 00:58

Rosse Stan
Rosse Stan

Știrile zilei, 16 iulie 2021

1) Accident grav în această dimineaţă pe Autostrada Soarelui, cu 55 de maşini implicate. Autorităţile au activat Planul Roşu de intervenţie, iar 17 persoane au ajuns la spital.

2) Telegondola din Mamaia s-a blocat în timp ce în ea se aflau peste 100 de oameni. Turiştii au rămas suspendaţi pentru câteva zeci de minute, iar doi dintre ei au suferit atacuri de panică.

3) Lista ţărilor cu risc epidemiologic ridicat a fost actualizată. Grecia a intrat în zona galbenă, în timp ce Spania a fost plasată în zona roşie.

4) Germania se confruntă în aceste zile cu ceea ce presa internaţională numeşte "inundaţiile secolului". 80 de persoane au murit, iar 1.300 sunt date dispărute în urma dezastrelor naturale.

5) Un jurnalist Reuters a fost ucis pe front, în timp ce relata despre confruntările dintre afgani şi talibani. Victima a făcut parte din echipa care în 2018 a câştigat premiul Pulitzer pentru documentarea crizei refugiaţilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Update » Știrile zilei, 16 iulie 2021. Cel mai grav accident de pe Autostrada Soarelui; ”Inundațiile secolului” în Germania