Antena Meniu Search
x

Video Știrile zilei, 21 ianuarie 2022. Grevă fără precedent în transportul public din Bucureşti

Știrile zilei, 21 ianuarie 2022, prezentate de Rosse Stan.

Rosse Stan
de Rosse Stan

la 21.01.2022, 16:23

Rosse Stan
Rosse Stan

Știrile zilei, 21 ianuarie 2022

1) Grevă fără precedent în transportul public din Bucureşti. Şoferii şi vatmanii vor mai mulţi bani, sporuri de noapte şi de weekend. Directorul STB a cerut liste cu toţi greviştii şi a depus plângeri penale împotriva liderilor de sindicat.

2) Preşedintele Statelor Unite pare convins şi oarecum resemnat că Rusia va invada Ucraina. Joe Biden promite însă că va apăra România şi alte state din regiune, urmând să trimită mai multe trupe pe flancul estic al NATO.

3) Suspiciuni de corupţie şi directori puşi "pe pile" la Primăria Capitalei! Anchetatorii au de dimineaţă atât în sediul primăriei generale cât şi la alte două instituţii din subordinea municipalităţii.

4) Parlamentul de la Viena a adoptat legea privind obligaţia tuturor adulţilor de a se vaccina împotriva COVID-19. Austria devine prima ţară din Uniunea Europeană care ia o astfel de măsură, în pofida numeroaselor proteste de stradă.

5) Este doliu în lumea filmului după decesul tragic al unuia dintre cei mai îndrăgiţi actori francezi. Gaspard Ulliel, cunoscut pentru rolul din "Hannibal Rising", a murit la doar 37 de ani după un accident pe pârtia de schi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Update » Știrile zilei, 21 ianuarie 2022. Grevă fără precedent în transportul public din Bucureşti