Antena Meniu Search
x

Video Programul Străzi Deschise, extins şi în Drumul Taberei. Bucureştenii au profitat de ocazie şi s-au bucurat de vremea frumoasă

E zi de plimbare astăzi în Capitală. Oamenii au profitat de ocazie şi au ieşit din case, mai ales că, în acest weekend, mai multe străzi au devenit pietonale. Pe lângă Calea Victoriei, străzile s-au deschis pentru pietoni şi în Drumul Taberei. 

Mădălina Chiţac
de Mădălina Chiţac

la 27.04.2024, 21:31

Vezi și

Sunt mii de oameni pe străzile din sectorul 6. Pe bulevardul Drumul Taberei circulaţia maşinilor a fost oprită, iar strada a devenit pietonală. Evenimentul Străzi Deschise, care până acum era doar pe Calea Victoriei, s-a extins şi în sectorul 6. 

E o atmosferă relaxantă. Oamenii se bucură de plimbare, de vremea frumoasă, savurează o îngheţată. De asemenea, sunt programate şi concerte, dar şi tot felul de show-uri. În această seară este programat un concert live cu Damian Drăghici, dar şi alţi artişti. Maine vor fi, pe tot parcursul zilei, ateliere de creaţie pentru copii, spectacole muzicale sau show-uri de magie. 

Bulevardul Drumul Taberei rămâne pietonal până mâine seară, între Valea Ialomiței și strada Valea Argeșului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Evenimente » Programul Străzi Deschise, extins şi în Drumul Taberei. Bucureştenii au profitat de ocazie şi s-au bucurat de vremea frumoasă