Antena Meniu Search
x

Video O bătrână din Iaşi a păcălit moartea pe trecerea de pietoni. A fost la un pas să fie prinsă sub roţile unui camion de mare tonaj

Pietonii care traversează prin locuri nepermise sau fără să fie atenţi la traficul din jur pot provoca adevărate drame. O demonstrează şi imaginile surprinse astăzi, 9 mai, pe o stradă din Podu Iloaiei, judeţul Iaşi.

de Redactia Observator

la 09.05.2024, 21:03

Vezi și

O bătrână a reuşit să păcălească moartea în ultima fracţiune după ce a încercat să traverseze strada. Traseul femeii a început de la câţiva metri de trecerea de pietoni, fapt pentru care a venit prin unghiul mort al unui camion.

Tot bătrâna a fost cea nervoasă şi a gesticulat spre şofer

Camionul de mare tonaj oprise regulamentar la trecere şi a permis tuturor pietonilor să traverseze. Când şoferul a văzut că nu mai vrea nimeni să treacă strada, a pus maşina în mişcare, dar fix atunci bătrâna a trecut prin faţa mastodontului.

Ajutat de faptul că abia pleca de pe loc, deci nu avea cum să aibă viteză mare, dar şi alertat de martori, şoferul autocamionului a reuşit să oprească maşina înainte de a se produce o tragedie. Supărată că a fost uşor atinsă de camion, tot bătrâna a fost cea care a început să gesticuleze nervoasă spre şofer.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Evenimente » O bătrână din Iaşi a păcălit moartea pe trecerea de pietoni. A fost la un pas să fie prinsă sub roţile unui camion de mare tonaj