Antena Meniu Search
x

Video Urşii se plimbă nestingheriţi pe lângă oamenii care fac sport sau pe lângă locuri de joacă, în Tg. Mureş: "N-au treaba cu oamenii, nu-s violenți"

Să alergi cu ursul pe urmele tale a ajuns ceva la ordinea zilei în Târgu Mureş. Camerele de supraveghere au surprins animalele sălbatice cum se plimbă, fără frică, printre oamenii care fac sport şi chiar la doi paşi de un loc de joacă. 

de Redactia Observator

la 09.05.2024, 21:27

Vezi și

Sunt imagini surprinse într-un parc din Târgu Mureş. Doi tineri se plimbă lângă o pistă de alergare, în timp ce un urs traversează zona la nici 5 metri în spatele lor. Ţinta lui, pizzeria din zonă. Angajatul restaurantului spune că nu e prima oară când are asemenea clienţi nepoftiţi. 

Angajat la o pizzerie de la platou Cornești: Unul are cam în jur de 400 kg, celălat mai mic un pic dar n-au treaba cu oamenii nu-s violenți. Prima oară au trecut prin parc și după au venit pe alee și au trecut chiar prin spate la restaurant 

Şi la doi paşi de un loc de joacă pentru copii. 

Localnic: Bineînțeles că e periculos pentru copii, dar nici mare lucru nu cred că au ce să le facă decât să le dea de mâncare și să îi imprejmuiască eventual. Parcurile, nu pe urși. 

Pe acelaşi subiect

Sălbăticiunile aproape că au ajuns să-şi facă veacul într-una dintre cele mai populare zone de agrement din oraş. 

Paznic platoul Cornești: Aproape în fiecare noapte, după ora 11, 1, 3 dimineaţa. Caută prin tomberoane, au fost vreo 4 urşi. Mai sunam la jandarmerie mai vin îi sperie se duc, iar vin inapoi

Autorităţile încearcă acum să captureze urşii. Până atunci, oamenii sunt sfătuiţi să nu mai facă sport în zonă după lăsarea întunericului şi să nu arunce resturi de mâncare pe jos. Iar dacă se întâlnesc totuşi cu un exemplar ar face bine să nu se apropie  de el, ci să sune la 112. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Evenimente » Urşii se plimbă nestingheriţi pe lângă oamenii care fac sport sau pe lângă locuri de joacă, în Tg. Mureş: "N-au treaba cu oamenii, nu-s violenți"