Antena Meniu Search
x

Video Sectorul 1 al Capitalei a prins gustul proiectului Străzi Deschise. O stradă plină cu ateliere a devenit loc de joacă pentru copii

Pare să fie weekendul copiilor pe arterele din Bucureşti închise circulaţiei maşinilor. Proiectul Străzi Deschise a adus o lume de joc şi bucurie pe o stradă din Sectorul 1. Şi Calea Victoriei a fost arhiplină de oameni dornici să mănânce o îngheţată sau să stea la terase. 

de Redactia Observator

la 13.04.2024, 20:30

Vezi și

O stradă din Sectorul 1 al Capitalei a devenit loc de joacă pentru copii. Toată artera a fost plină de ateliere de desen, pictură şi spaţii pentru fotbal sau badminton. Mascotele deghizate în animale i-au ţinut cu orele pe cei mici în stradă. 

Bărbat: E o atmosferă plăcută şi e foarte bine pentru copii. Cam greu îi putem scoate de aici.

Calea Victoriei a fost la fel de animată.  

Andreea Milea, reporter Observator: Mii de oameni au ieşit deja pe Calea Victoriei iar terasele sunt arhipline. Cei care vor să mai prindă o masă liberă trebuie să aştepte mai bine de jumătate de oră. 

Pe acelaşi subiect

Vremea ideală pentru o plimbare

Pentru că au fost 27 de grade în termometre, oamenii au făcut coadă la terase şi gelaterii, să se răcorească. 

Femeie: E foarte frumos, vremea e foarte bună, chiar ne îngrijorăm că e prea bună pentru perioada asta, dar pentru copii pentru ieşit afară e minunat.

Pe artera blocată traficului, artişti cunoscuţi au întreţinut atmosfera.  

Calea Victoriei atrage în weekendul fără maşini zeci de mii de oameni, aşa că şi vânzările teraselor din zonă sunt pe măsură. Artera din centrul oraşului rămâne pietonală şi mâine de la ora 10 dimineaţa şi până la ora 10 seara. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Evenimente » Sectorul 1 al Capitalei a prins gustul proiectului Străzi Deschise. O stradă plină cu ateliere a devenit loc de joacă pentru copii