Antena Meniu Search
x

Video "Vrem un Paște liniștit. Fericit n-are cum să fie". Patronul de la Ferma Dacilor a întins o masă de Paște pe locul unde au murit opt oameni

La nici jumătate de an după ce opt oameni au murit în flăcări, la Ferma Dacilor, patronul pensiunii a organizat astăzi o masă de Paşte pe ruinele localului. A făcut o invitaţie publică pe Facebook şi a anunţat că cine vrea poate să facă donaţii pentru refacerea fermei. Între timp, ancheta înaintează, după ce procurorii au stabilit că cele opt victime, printre care trei copii, nu au avut nicio şansă să se salveze din calea incendiului provocat de un scurt-circuit la instalaţia electrică sub-dimensionată. 

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 05.05.2024, 19:47

Vezi și

Omul de afaceri Cornel Dinicu a întins masa de Paşte în locul unde, Crăciunul trecut, opt oameni au murit în pensiunea transformată în crematoriu. 

  • Cornel Dinicu, patron Ferma Dacilor: Familia, prietenii au venit, fiecare cu ce a putut, cum a putut. Totul e în liniște, să ne bucurăm de ziua asta minunată. Vrem un Paște liniștit. Fericit nu va mai fi, n-are cum să fie după așa tragedie.

Procurorii spun că pensiunea nu avea autorizaţie de securitate la incendiu şi au demontat ipoteza patronului, că focul a fost pus intenţionat, de cineva care îi vrea răul.

Incendiul de la Ferma Dacilor. Anchetat în continuare, Cornel Dinicu are planuri mari

Pe acelaşi subiect
  • Cornel Dinicu, patron Ferma Dacilor: Vom reconstrui locul și îl vom face mult mai frumos ca înainte, pentru că sunt dator copiilor mei să îi fac mândri și prietenilor mei și familiei mele.

Strania invitaţie la picnicul omului de afaceri a atras mulţi curioşi la ruinele Fermei Dacilor.

  • Bogdan Dinu, reporter Observator: Drobul de miel, chiftelele de pui sau salata boeuf sunt doar câteva dintre preparatele cu care Cornel Dinicu și-a așteptat, astăzi, invitații. De la masă nu au lipsit nici ouăle roșii.  

Cornel Dinicu a fost arestat preventiv la începutul anului, iar la finalul lui martie, judecătorii au decis să fie anchetat în libertate, sub control judiciar. Acuzat de distrugere din culpă care a avut ca urmare un dezastru, ar putea fi condamnat la cel mult 12 ani de închisoare.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi simţit discriminaţi la interviul de angajare din cauza vârstei?

Observator » Evenimente » "Vrem un Paște liniștit. Fericit n-are cum să fie". Patronul de la Ferma Dacilor a întins o masă de Paște pe locul unde au murit opt oameni