Antena Meniu Search
x

Marius Varga a fost găsit spânzurat în celulă. Închis pentru tâlhărie, tânărul a evadat zilele trecute din Penitenciarul Satu Mare (Video)

Marius Varga, deţinutul care a evadat în urmă cu o săptămână de la un punct de lucru al penitenciarului din Satu Mare, a fost găsit spânzurat în celulă. Din fericire, tânărul de 25 de ani a fost descoperit la timp și i s-a acordat primul ajutor.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 05.07.2020, 10:42

Marius Varga a fost găsit spânzurat în Penitenciarul Satu Mare
Marius Varga a fost găsit spânzurat în celulă. Tânărul deținut a evadat zilele trecute din Penitenciarul Satu Mare
  • Sâmbătă, 27 iunie, Marius Varga, un deținut de la Penitenciarul Satu Mare a evadat de la un punct de lucru.
  • Duminică seară, fugarul a fost găsit pe raza localităţii Mădăras.

Din primele informații, starea de sănătate a acestuia este critică, fiind inconștient, internat la Unitatea de Primire Urgențe a Spitalului Județean Satu Mare. 

Medicii sunt rezervați în ce privește șansele de supraviețuire.

"Vă informăm că, în data de 4.07.2020, în jurul orei 23:50, personalul medical al Penitenciarului Satu Mare a intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul unei persoane private de libertate care a săvârșit o tentativă de suicid prin spânzurare.      

Concomitent cu aplicarea manevrelor de resuscitare, a fost apelat serviciul unic de urgentă 112. Persoana în cauză a fost stabilizată, fiind preluată de un echipaj SMURD și transportată la o unitate spitalicească din rețeaua sanitară publică, în vederea acordării de asistență medicală de specialitate.       

În conformitate cu prevederile legale, s-a procedat la informarea: judecătorului de supraveghere din Penitenciarul Satu Mare și a Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare", se arată în comunicatul transmis de reprezentanții Penitenciarului Satu Mare.

Reamintim că sâmbătă, 27 iunie, Marius Varga, un deținut de la Penitenciarul Satu Mare a evadat de la un punct de lucru, pentru găsirea lui fiind instituite filtre pe principalele drumuri din municipiu, respectiv la ieșirile din oraș.

Bărbatul de 25 de ani era încarcerat după o condamnare de 3 ani și 2 luni pentru o tentativă de tâlhărie și a dispărut după ce a părăsit punctul de lucru la care se afla.

”Vă informăm că, sâmbătă, 27.06.2020, în jurul orei 11:30, s-a constatat că deţinutul VARGA MARIUS, în vârstă de 25 de ani, condamnat definitiv la trei ani și două luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiiunii de tâlhărie calificată, a părăsit un punct de lucru exterior de pe raza localității Satu Mare (GAZ penitenciar). Acesta era clasificat în regim semi-deschis”, a transmis atunci Administrația Națională a Penitenciarelor.

Duminică seară, fugarul a fost găsit pe raza localităţii Mădăras.

Acest articol a fost realizat cu ajutorul informațiilor transmise de reporterul Observator în Maramureș, Simona Vasiac.

Citește și: Deținut evadat la Satu Mare, după ce fugit de la un punct de lucru. Poliția a instituit filtre în tot orașul Evadatul de 25 de ani din Satu Mare a fost găsit de oamenii legii

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Marius Varga a fost găsit spânzurat în celulă. Închis pentru tâlhărie, tânărul a evadat zilele trecute din Penitenciarul Satu Mare (Video)