Antena Meniu Search
x

Răzvan Mogîldea a primit un laptop şi bani de cărţi, care să îl ajute în visul de a deveni judecător

Răzvan Mogîldea, băiatul orfan de tată care a reuşit să ia bacalaureatul cu nota 10 şi să intre la Facultatea de Drept fără o oră de pregătire, fără bani pentru cărţi şi fără să meargă vreodată în vacanţă, are motive să zâmbească. ETURIA şi NIRO Investment Group au venit în ajutorul lui.

de Redactia Observator

la 03.12.2021, 13:37

Vezi și
  • Răzvan a avut grijă de sora lui după ce i-a murit tatăl şi a luat BAC-ul cu 10

Răzvan Mogîldea este un luptător de nota 10. Visează să ajungă la Institutul Naţional de Magistratură şi spune că o să facă tot posibilul să reuşească. Aşa cum a reuşit să ia şi Bacalaureatul cu nota 10 sau să intre la Facultatea de Drept. 

A crescut într-un sat, a rămas orfan de tată, nu a văzut niciodată marea sau muntele. Nici măcar n-a ieşit vreodată din judeţ. Tânărul din Iaşi spune că luptă nu doar ca să-şi schimbe lui viaţa, ci ca să schimbe şi România. Visează la o ţară mai bună, mai dreaptă, în care să evoluăm împreună prin educaţie. 

Antonela Ciucaşu, Director de Marketing al Agenţiei de Turism ETURIA, venită în calitate de reprezentat al Fundaţiei ETURIA Hope, i-a oferit în dar laptopul de care avea nevoie pentru a-şi uşura procesul de învăţare. "Fundaţia ETURIA sprijină eforturile la învăţătură ale tinerilor mai puţin ajutoraţi, dar cu aptitudini deosebite. Am fost impresionaţi de determinarea ta, Răzvan, de a-ţi depăşi limitele prin învăţătură", a declarat Antonela Ciucaşu.

Răzvan n-a ieşit din Iaşi, n-a văzut marea, n-a văzut muntele, dar acest lucru se va schimba. "În afară de laptop dorim să te trimitem în vacanţă alături de sora şi mama ta, la munte, să vezi Bucegii, la Sinaia, la un resort de 4 stele, all inclusive", a mai spus Antonela Ciucaşu.

Şi pentru că îşi dorea să aibă bani pentru cărţi, pentru cantină, a primit şi 4.000 de lei de la NIRO Investment Group.

Povestea lui Răzvan Mogîldea este AICI.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Ajut Eu » Răzvan Mogîldea a primit un laptop şi bani de cărţi, care să îl ajute în visul de a deveni judecător