Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Marcel Ciolacu şi-a depus oficial candidatura pentru alegerile prezidenţiale: "Planul pentru România nu poate fi realizat decât împărţind puterea"

Marcel Ciolacu şi-a depus, sâmbătă, oficial candidatura pentru funcţia de preşedinte al României, Liderul PSD a mers la Biroul Electoral Central însoţit de lideri ai PSD de la nivel central şi din teritoriu. El spune că merge în aceste alegeri cu un „plan pentru România, un crez politic şi un angajament moral”, acesta din urmă incluzând faptul că preşedintele „trebuie să dea explicaţii” pentru ceea ce face şi cu privire la rezultatele acţiunilor sale.

de Redactia Observator

la 05.10.2024 , 10:34

Marcel Ciolacu Marcel Ciolacu şi-a depus oficial candidatura pentru alegerile prezidenţiale: - Profimedia

Marcel Ciolacu a mers, sâmbătă, la Biroul Electoral Central pentru a-şi depune candidatura, însoţit de unii dintre cei mai influenţi lideri ai formaţiunii de la nivel local, printre ei numărându-se primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, dar şi preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Constantin Rădulescu, alături de membri a conducerii centrale a PSD.

Ciolacu a precizat că vine în faţa românilor cu un „plan pentru România, un crez politic şi un angajament moral”. 

Planul pentru România include, de la realizarea unor obiective de interes în domeniul infrastructurii până la ideea de demnitate pentru românii din diaspora. 

Articolul continuă după reclamă

Crezul politic este, potrivit lui Ciolacu: „Acela de a uni, mai ales că nu-mi este foarte greu să fac comparaţie cu ce s-a întâmplat în ultimii 20 de ani”. „Planul pentru România şi crezul politic nu poate fi realizat decât împărţind puterea. (...) Trebuie să stăm la masă cu opoziţia. Nu poţi să ai un crez politic de a uni dacă nu ai capacitatea de a împărţi puterea".

În ceea ce priveşte angajamentul moral, Ciolacu a vorbit despre faptul că, în opinia sa, preşedintele României „trebuie să dea explicaţii” pentru ceea ce face şi cu privire la rezultatele acţiunilor sale, dar şi în legătură cu cheltuielile Administraţiei Prezidenţiale.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Alegeri prezidenţiale 2024 » Marcel Ciolacu şi-a depus oficial candidatura pentru alegerile prezidenţiale: "Planul pentru România nu poate fi realizat decât împărţind puterea"