Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Nicolae Ciucă și-a lansat programul prezidențial. Ce planuri are pentru România liderul PNL, în următorii 4 ani

Cu o zi înainte de începerea campaniei electorale şi după ce alţi candidaţi au prezentat deja planurile lor pentru următorii 4 ani la putere, a venit rândul lui Nicolae Ciucă să-şi lanseze programul prezidenţial. Candidatul a inclus în planul său mai multe rezoluţii esențiale pentru dezvoltarea țării, precum consolidarea democrației și libertății cetățenilor, dar și îmbunătățirea sistemului educațional. Nu a omis nici problema războiului sângeros de la graniţă.

de Redactia Observator

la 24.10.2024 , 08:56

Nicolae Ciucă a menţionat, că în cadrul programului prezidenţial are ca priorităţi crizele și amenințările cu care se confruntă țara noastră, în contextul războiului din Ucraina.

"Lumea noastră din estul Europei are la frontieră un război sângeros, o criză economică pândește la orizont, și s-a vorbit aici despre îngrijorările economice. România trăieşte acest moment fierbinte al istoriei. Destinul ei atârnă de inteligenţa ei politică", a declarat Nicolae Ciucă.

Nicolae Ciucă și-a lansat programul prezidențial

Vezi și

Liderul PNL îşi doreşte o clasă de mijloc extinsă, astfel că a propus o serie de rezoluţii, susţinând că "prosperitatea se obține prin libertatea individuală, nu prin controlul statului".

"Menținerea cotei unice de impozitare. Consolidarea Pilonului II de pensii prin creșterea contribuției de la 4,75% la 6%. PNL se opune public scăderii pragului de impozitare la microîntreprinderi", a continuat candidatul liberalilor la președinție. Mai mult, liderul PNL prioritizează şi elevii din şcolile româneşti, prin susţinerea a două programe. "Programul masă sănătoasă să fie în toate școlile din România. De asemenea, să extindem în toate județele învățământul dual profesional cu campusuri de profil unde elevii vor ieși cu o profesie", a mai spus Nicolae Ciucă. Alte teme abordate de liderul PNL, în cadrul programului său, au fost aderarea deplină a României la spațiul Schengen, reducerea decalajelor regionale din domeniul sănătății, dar şi investițiile în industria de apărare.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Plănuiţi să faceţi cumpărături de Black Friday, în rate?
Observator » Alegeri prezidenţiale 2024 » Nicolae Ciucă și-a lansat programul prezidențial. Ce planuri are pentru România liderul PNL, în următorii 4 ani