Antena Meniu Search
x

Foto (P) 3 lucruri importante atunci când cumpărați o mașină rulată - AutoDel detaliază secrete din domeniu

Mașinile rulate pot fi o alegere bună pentru cei care au nevoie de o mașină, însă bugetul este restrâns. Este alternativa pe care o știm cu toții, însă din păcate nu chiar orice mașină la mâna a doua este o alegere conformă. Există și în această industrie o problemă a celor care vând neortodox, pe principiul nu oricine se pricepe la mașini.

De Redactia Observator la 23.09.2021, 17:06
Autodel Suceava
(P) 3 lucruri importante atunci când cumpărați o mașină rulată - AutoDel detaliază secrete din domeniu - Autodel

Din teama de a nu da peste un samsar cu interes doar de a vinde mai rapid o mașină, unii sunt reticenți să cumpere la mâna a doua. Înseamnă că nu au descoperit încă Autodelrulate.ro. Regăsim aici un dealer de mașini noi și rulate. Experiența în domeniu cumulată a făcut ca astăzi să vorbim despre un dealer serios, ce deține un showroom generos privind flota de mașini. Unele sunt imediat disponibile, pe altele le poate pune la dispoziția clienților la comandă.

La ce să fiți atenți când cumpărați la mâna a doua

Veți considera că a căuta o mașină vândută la liber, direct de la proprietar, este mai safe. Nimic nu garantează acest lucru. Verificați mașina nu doar vizual, ci și tehnic, preferați chiar și să o conduceți, pentru că nimic nu este mai convingător ca testarea practică.

Pentru toți ce care au nevoie de asta, AutoDel pune la dispoziție test drive. Acesta este un avantaj oferit gratuit celor interesați de un model de autovehicul, fie că este vorba despre Citroen second hand Suceava sau de un Audi cumpărat din showroom-ul din București.

Detalii, detalii

Specialiștii din domeniu ne spun că este important de verificat fiecare detaliu. Spre exemplu, elementele de caroserie, calitatea vopselei, dacă sunt denivelări la aripi spre exemplu, în laterale la portiere. Chiar și accidentele minore lasă urme și acestea sunt zonele în care regăsim probleme. Unii nu recunosc adevărata stare a mașinii și fac tot posibilul ca aceasta să arate bine, iar banii ceruți să fie justificați.

Merită de verificat tot ce ține de starea de funcționare, tehnic vorbind, dar și detalii precum tapițeria, dacă aceasta este deteriorată. Este pielea de pe volan uzată? Sau cea de la schimbător? Asta ar putea indica faptul că mașina în cauză a făcut ceva mai mulți kilometri decât arată în bord.

Pentru a evita o muncă de detectiv de acest gen mulți preferă să meargă la sigur cu AutoDel. Știu că aici au parte de servicii conexe, variate, că mașinile puse la vânzare trec prin toate etapele de verificare tehnică înainte. Acestea sunt rulate, însă asta nu înseamnă că sunt de slabă performanță și cu aspect vizibil uzat.

AutoDel pune la dispoziție și programe de finanțare, fie că vorbim de cele ce se adresează persoanelor fizice sau juridice. Vorbim despre lease buy sau buy back. Iar pentru cei care își doresc o nouă achiziție auto și mai întâi de toate își doresc să vândă pe cea existentă, pot obține pe loc la AutoDel o ofertă de preț.

Contact:

[email protected]

SUCEAVA:

0374 006 007

BUCUREȘTI:

0759 888 788

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Auto » (P) 3 lucruri importante atunci când cumpărați o mașină rulată - AutoDel detaliază secrete din domeniu

Breaking News

Bădălău, arestat preventiv pentru 30 de zile. A fost adus în cătuşe la Curtea de Apel

Bădălău, arestat preventiv pentru 30 de zile. A fost adus în cătuşe la Curtea de Apel