Meniu
Search
x

Video Propunerea "low cost" a BMW care a înfuriat fanii: Volan și scaun încălzit cu porția, pentru câțiva euro

BMW, celebrul producător german de automobile, şi-a înfuriat fanii după ce a decis să introducă un abonament lunar pentru unele din opțiunile automobilelor sale.

De Redactia Observator la 15.07.2022, 17:54
Vezi și

De exemplu: 12 euro pentru un volan încălzit sau aproape 20 pentru aceiaşi opţiune în scaunele din faţă. Totul se poate achita cu o subscripție lunară pe internet, cu deblocare de la distanţă, fără a fi nevoie de o vizită într-un service.

Abordare de companie aeriană low cost, au acuzat entuziaştii mărcii BMW, care pot, totuşi, pentru o sumă iniţială substanţial mai mare, să deblocheze aceste opţiuni. Producătorul se apără şi spune că, în acest fel, proprietarul îşi poate îmbunătăţi ulterior automobilul şi, mai mult, poate face asta după o perioadă de încercare.

Şoferii nu par însă convişi de acest nou trend şi spun că producătorul şi-a pierdut spritul inițial şi cred că doar îmbunătăţirile software ar trebui acoperite de o astfel de politică.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri Auto » Propunerea "low cost" a BMW care a înfuriat fanii: Volan și scaun încălzit cu porția, pentru câțiva euro