Antena Meniu Search
x

Românii preferă maşinile mai mici, dar mai puternice pentru aglomeraţia din oraş

Să nu fie mică, dar nici foarte voluminoasă. Să nu consume mult, dar să fie puternică. Şi mai ales să coste cât mai puţin. Este reţeta ideală pentru majoritatea românilor când vine vorba de o maşină pe care să o folosească zi de zi în oraş.

de Redactia Observator

la 13.03.2019, 11:27

Vezi și

Să nu fie mică, dar nici foarte voluminoasă. Să nu consume mult, dar să fie puternică. Şi mai ales să coste cât mai puţin. Este reţeta ideală pentru majoritatea românilor când vine vorba de o maşină pe care să o folosească zi de zi în oraş. Producătorii au speculat aceste nevoi şi s-au prezentat la salonul auto de la Geneva cu o serie de modele ce se încadrează aproape perfect în exigenţele orăşenilor. Elveţienii au făcut şi un top al autoturismelor cu care am putea face faţă cu brio aglomeraţiei urbane.

Pe lângă extravaganţele care nu au cum să lipsească de la Geneva, tema acestui an pare, totuşi, a fi una foarte simplă. Anume, cum ne mişcăm repede şi ieftin în oraşele tot mai aglomerate. Şi eleveţienii au făcut un top. Un top al maşinilor low cost, nu electrice, cu care să ne descurcăm foarte bine în oraş.

Precişi din fire, elveţienii au ţinut cont de câteva elemente cheie. Consumul redus de combustibil, confortul şi preţul. Elveţienii mai spun că maşina cea mai practică în oras este cea folosita de o familie cu un copil. Astfel, important este ca toţi cei trei membri să se simta cat mai confortabil in calatoria urbana.

Important este totusi si spatiul pentru bagaje iar Volkswagen si Renault se tin bine. Astfel de autoturisme din clasa medie şi mică rămân în topul vânzărilor peste tot în Europa

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri Auto » Românii preferă maşinile mai mici, dar mai puternice pentru aglomeraţia din oraş