Antena Meniu Search
x

Video Salonul Auto de la Paris: imagini cu maşina concept Dacia Manifesto. Care sunt surprizele de pe piaţa auto

După o pauză de 4 ani din cauza pandemiei, astăzi a început salonul Auto de la Paris. La eveniment are stand propriu şi Dacia, care s-a prezentat cu noua identitate vizuală pe toată gama de maşini. Compania a venit în faţa industriei auto şi cu primul motor hybrid, care va fi montat pe viitorul model Jogger. 

de Redactia Observator

la 17.10.2022, 20:03

Vezi și

Evenimentul, care a luat o lungă pauză din cauza pandemiei, s-a întors cu multe surprize pe piaţa auto. Una dintre cele mai interesante prezenţe de la Salonul Auto de la Paris din acest an o reprezintă chiar marca româneacă Dacia. 

Mihai Bordeanu, general manager Dacia Romania: Este o mare realizare pentru noi să fim prezenţi la mondialul automobilelor de la Paris cu toate modelele, în noua identitate de marcă, le arată pe toate deodată, o să le punem în vânzare pe toate deodată, avem şi în premieră noua motorizare, full-hybrid pentru Dacia Jogger, maşina de familie reinventată de Dacia. 

Iuliana Pepene, corespondent Observator: Dacia prezintă la Salonul Auto de la Paris prima motorizare hibrid a mărcii. De asemenea, vorbim şi despre o identitate vizuală nouă şi o paletă coloristică unică. 

Tot în premieră mondială, a fost prezentată şi maşina concept Dacia Manifesto - "un laborator" de idei, dintre care multe se vor regăsi în viitor pe modele de serie

Mihai Bordeanu, general manager Dacia Romania: Avem un sistem inovator de elemente YouClip, accesorii care se pot monta în maşină, dar le putem lua cu noi în, ştiu şi eu, plimbările noastre de weekend. De asemenea vorbim şi despre un sistem inovator de material reciclabil -  Starkle, patentat de Dacia. El va fi prezent pe noul Duster care va intra în producţie în 2024.

Totuşi, de la ediţia din acest an a Salonului Auto lipsesc nume mari din industrie precum Volkswagen, Mercedes sau BMW. În schimb, au spus prezent mai mulţi producători chinezi, hotărâți să lanseze în Europa trei autoturisme complet electrice. Evenimentul are în medie peste un milion de vizitatori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri Auto » Salonul Auto de la Paris: imagini cu maşina concept Dacia Manifesto. Care sunt surprizele de pe piaţa auto