Antena Meniu Search
x

Video Surpriza avută de mulți români la Vama Giurgiu. Au început vacanța stând la cozi în centrele pentru ITP

Un sfat pentru cei care se pregătesc să plece în concediu cu maşina. Verificaţi cu mare atenţie toate actele înainte, dacă nu vreţi să fiţi întorşi din vamă, aşa cum li s-a întâmplat de altfel multor turişti care se îndreptau spre Bulgaria sau Grecia. Pentru că au uitat să îşi reînnoiască ITP-ul, şi-au început vacanţa cu o oprire la staţiile ITP din Giurgiu.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 02.08.2023, 13:32

Vezi și

"Vorbim de o întârziere cuprinsă între câteva zeci de minute și câteva ore, asta pentru că foarte mulți șoferi se îndreaptă către vamă și încearcă să tranziteze granița pe timp de noapte. Acolo și surpriza că nu au ITP-ul valabil și se întorc în cel mai apropiat oraș, în speță Giurgiu, dacă vorbim de vacanțe în Bulgaria sau Grecia, și sunt nevoiți să aștepte până dimineața până când aceste centre ITP se deschid. Am vorbit cu inspectori ITP care au spus că este un adevărat fenomen, mai ales în ultima vreme. Sunt foarte mulți turiști care se întorc în aceste centre pentru a și face ITP-ul sunt însoțiți de copii, de familie, au toate bagajele în mașină, pentru că s-au trezit fără ITP valabil. Cei care încearcă să treacă frontiera fără acest ITP risc amenzi de mii de lei, dar și să rămână fără plăcuțele de înmatriculare. Prețul pentru o astfel de inspecție a crescut față de ultimul an cu aproape jumătate, în prezent plătim undeva în jur de 150 RON pentru o inspecție tehnică periodică", a transmis reporterul Observator Bogdan Dinu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri Auto » Surpriza avută de mulți români la Vama Giurgiu. Au început vacanța stând la cozi în centrele pentru ITP