Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Minivacanţa de Sfântă Marie, la Mamaia. Turiştii dau o mie de euro pe noapte la un hotel de cinci stele

În minivacanţa de Sfânta Maria, plajele şi hotelurile vor fi pline. În Mamaia, doar câteva camere mai sunt libere, dar unele costă mai mult decât în Dubai sau în Las Vegas. Turiştii cu dare de mână plătesc, la cinci stele şi la ultra all inclusive, câte o mie de euro pe noapte.

de Redactia Observator

la 12.08.2018 , 21:41

În minivacanţa de Sfânta Maria, plajele şi hotelurile vor fi pline. În Mamaia, doar câteva camere mai sunt libere, dar unele costă mai mult decât în Dubai sau în Las Vegas. Turiştii cu dare de mână plătesc, la cinci stele şi la ultra all inclusive, câte o mie de euro pe noapte. Adică 27 de mii de lei pentru un sejur, cât pentru o maşină la mâna a doua. La patru stele, camerele se închiriază cu 880 de lei pe noapte. Şi câteva ore de plajă în nordul staţiunii Mamaia costă cât o noapte de cazare în sudul litoralului: cu 200 de lei, vă puteţi relaxa pe un baldachin.

Doar două zile ne mai despart de acest peisaj, cu zeci de mii de turişti înghesuiţi pe plaje şi în apă. De miercuri, un val uriaş de turişti va porni spre mare. Cine nu şi-a făcut rezervare din timp mai are opţiuni puţine şi extrem de piperate. 

Un cuplu a ales să-şi petreacă vacanţa la mare în august, chiar dacă este cea mai scumpă perioadă.

Vezi și

Pe trei nopţi am dat 1500 de euro. Totul este inclus în preţ. Avem trei mese pe zi, care sunt incluse în preţ plus evenimente, detaliază o turistă.

Cea mai ieftină cameră dublă la acest hotel de 5 stele cu regim all-inclusive din nordul staţiunii Mamaia costă 500 de euro pe noapte, cât o săptămână întreagă în sudul litoralului. 

Încăperile spaţioase sunt mobilate elegant, au candelabre aurite şi cabină de duş direct în dormitor. Terasele cu vedere la mare completează fanteziile celor mai pretenţioşi turişti. 

O noapte de cazare costă aproape 4.500 de lei. Întreaga încăpere are mobilier de lux, adus tocmai din Dubai. În acelaşi preţ este inclus şi un jacuzzi aşezat pe terasă.

Lorena Neagoe, PR hotel:

Beneficiază de un şezlong, au acces la cele şase piscine, cinci exterioare şi una interioară, au cele trei mese incluse şi petreceri în fiecare zi.

Hotelierii din Mamaia nu duc lipsă de turişti nici la 4 stele, unde o cameră dublă costă 880 de lei pe noapte. 

Angelina Jecus, manager departament recepţie:

Pentru rezervări şi în funcţie de durata sejurului, acesta poate scădea ajungând la discounturi de 25% pentru cei care au sejururi şi de o lună de zile.

În preţ, au micul dejun inclus şi şezlong gratuit la plaja hotelului. Ceilalţi, trebuie să plătească. 

200 de lei costă un baldachin în nordul staţiunii Mamaia şi 50 o pernă sau un şezlong. Preţurile scad spre sudul staţiunii, unde un baldachin este închiriat cu 50-60 de lei, iar un şezlong cu 25-30. În cele mai aglomerate perioade, este nevoie de rezervare pentru a prinde un loc liber. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri economice » Minivacanţa de Sfântă Marie, la Mamaia. Turiştii dau o mie de euro pe noapte la un hotel de cinci stele